Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ράσελ Μπραντ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Ράσελ Μπραντ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις

Αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται ο Ράσελ Μπραντ. Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις από διάφορες γυναίκες μεταξύ 2006 και 2013.

Αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές ποινικές κατηγορίες βρίσκεται ο Ράσελ Μπραντ που κατηγορήθηκε για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και συναισθηματική κακοποίηση από τέσσερις γυναίκες.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό και κωμικό Ράσελ Μπραντ φέρεται να έλαβαν χώρα μεταξύ 2006 και 2013 και ενώ ο Ράσελ Μπραντ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του. Ήταν τότε παρουσιαστής του BBC Radio 2 και το Channel 4 προτού γίνει αστέρι του Χόλιγουντ.

Μεταξύ των εκρηκτικών κατηγοριών που αναφέρθηκαν από τους Times, υπάρχουν και ισχυρισμοί πως ο Ράσελ Μπραντ ήταν χειριστικός και κακοποιητικός στη συμπεριφορά του.

Οι εκρηκτικοί ισχυρισμοί έρχονται μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο από τον Ράσελ Μπραντ με το οποίο αρνείται κατηγορηματικά αυτό που αποκάλεσε πολύ σοβαρές εγκληματικές κατηγορίες εναντίον του. Έκανε μάλιστα λόγο για εξαιρετικά κραυγαλέες και επιθετικές κατηγορίες.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Ράσελ Μπραντ

Στο βίντεο των 2 λεπτών και 45 δευτερολέπτων που μοιράστηκε με τα 11 εκατομμύρια followers του ο Ράσελ Μπραντ έκανε λόγο για συναινετικές σχέσεις. Στο ρεπορτάζ των Times μια γυναίκα ισχυρίζεται πως τη βίασε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Μια δεύτερη γυναίκα υποστήριξε ότι ο κωμικός της επιτέθηκε όταν εκείνος ήταν 31 ετών και εκείνη μόλις 16 ετών και πήγαινε ακόμα σχολείο.

Μια ακόμα γυναίκα ισχυρίστηκε πως ο κωμικός της επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ δούλευε μαζί του στο Λος Άντζελες και την απείλησε με νομικές ενέργειες αν αποκάλυπτε κάτι.

Η τέταρτη γυναίκα ισχυρίστηκε πως δέχτηκε σεξουαλική επίθεση τον Ράσελ Μπραντ ο οποίος υπήρξε σωματικά και συναισθηματικά κακοποιητικός απέναντί της.

Ο κωμικός αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας στους θαυμαστές του, σύμφωνα με την Daily Mail, πως έχει δεχτεί δύο εξαιρετικά ανησυχητικές επιστολές από μια εφημερίδα και μια κύρια τηλεοπτική εταιρεία.

Τώρα εκείνη την περίοδο της ασωτίας οι σχέσεις που είχα ήταν απολύτως συναινετικές

Το βίντεο που ανέβασε προσέλκυσε την υποστήριξη του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ. «Φυσικά. Δεν τους αρέσει ο ανταγωνισμός» ήταν το σχόλιό του στο βίντεο του κωμικού στο Twitter/X.

Ο 48χρονος ηθοποιός αρνείται τους ισχυρισμούς, επισημαίνοντας πως έχουμε δει συντονισμένες επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης στο παρελθόν, αναφερόμενος στον Joe Rogan. Επέμεινε πως όλες οι σχέσεις του κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που χαρακτηρίζεται ως «άσωτης» στη ζωή του ήταν συναινετικές.

«Αυτοί οι ισχυρισμοί αφορούν την εποχή που ήμουν συνέχεια στις εφημερίδες και τον κινηματογράφο. Και όπως έχω γράψει εκτενώς για αυτό στα βιβλία μου ήμουν πολύ πολύ άτακτος. Τώρα εκείνη την περίοδο της ασωτίας οι σχέσεις που είχα ήταν απολύτως συναινετικές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν πάντα διαφανής για αυτό τότε, σχεδόν υπερβολικά διαφανής. Και είμαι διαφανής για αυτό και τώρα. Το να βλέπω ότι η διαφάνεια μετατρέπεται σε κάτι εγκληματικό, το αρνούμαι απολύτως».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024