Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Θέατρο Λυκαβηττού: Η μεγάλη γιορτή της επαναλειτουργίας του

Θέατρο Λυκαβηττού: Η μεγάλη γιορτή της επαναλειτουργίας του

Τα έσοδα της χθεσινής συναυλίας θα διατεθούν από τον δήμο Αθηναίων στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Δεκαπέντε χρόνια πέρασαν από την τελευταία συναυλία  στο Θέατρο του Λυκαβηττού και τα φώτα του άναψαν ξανά το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτέμβρίου, με τη μεγάλη συναυλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Σταύρου Ξαρχάκου.

Πλήθος κόσμου στο Θέατρο

Μια μεγάλη γιορτή στο λόφο της πόλης

Η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου που ονομάστηκε «Γιορτή στον Λυκαβηττό» πλημμύρισε από κόσμο που άρχισε να κατακλύζει τον χώρο από νωρίς. Ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η Ηρώ Σαΐα ερμήνευσαν τα τραγούδια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη δίνοντας και πάλι ζωή στον λόφο του Λυκαβηττού.

Ο εξαιρετικός συνθέτης έδωσε μια μοναδική συναυλία

Ποιοι παρακολούθησαν τη συναυλία

Το «παρών» στη συναυλία έδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναγέννηση του δημοτικού θεάτρου Λυκαβηττού. Μάλιστα, παρών ήταν και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη», Κώστας Ζαχαριάδης. Επίσης, παρόντες ήταν τόσο ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, όσο και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Στο κατάμεστο θέατρο

Η παλιά γενιά που λάτρεψε το θέατρο του λόφου, συναντήθηκε με τη νέα

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Απόψε είναι μία αληθινά όμορφη στιγμή για την Αθήνα. Το θέατρο του Λυκαβηττού, ανακαινισμένο και φιλόξενο, άναψε ξανά τους προβολείς του και υποδέχθηκε χιλιάδες Αθηναίες και Αθηναίους, που ανέβηκαν στον Λόφο για να ζήσουν μία συγκινητική βραδιά με τον μοναδικό Σταύρο Ξαρχάκο.

Η παλιά γενιά που λάτρεψε το θέατρο του λόφου, συναντήθηκε με τη νέα, αυτή που από σήμερα ετοιμάζεται να το αγκαλιάσει. Με το μυαλό και την καρδιά μας στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, όλα τα έσοδα της συναυλίας διατίθενται, ως ελάχιστη συνεισφορά, για την ανακούφισή τους».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μάγεψε με τη φωνή της το κοινό

Only in

Πώς η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την έλλειψη προσιτής στέγης για νέους

Η στεγαστική κρίση που πλήττει τους νέους γίνεται «εργαλείο» στα χέρια λαϊκιστών ηγετών. Υπόσχονται λύσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ενοχοποιούν τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024