Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Έ«χ»ασε έδαφος...

ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Έ«χ»ασε έδαφος…

Ισοπαλία στην Τούμπα με ΠΑΟΚ και Άρη να μένουν στο 0-0

Το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη φετινή σεζόν δεν ανέδειξε νικητή, με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να μένουν στο 0-0 στην Τούμπα, έπειτα από ένα ματς με αρκετή ένταση και μπόλικες δυναμικές μονομαχίες.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος, είχε περισσότερες καλές στιγμές, αλλά ο Κουέστα και οι αστοχία των παικτών δεν του επέτρεψαν να σκοράρει. Για την ακρίβεια την μοναδική φορά που ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με δράστη τον Ντεσπότοφ το τέρμα του Βούλγαρου άσου ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έπειτα και από την χρήση του VAR.

Πως παρατάχθηκαν

Ο Κοτάρσκι είναι κάτω από την εστία, με τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας. Μεϊτέ και Οζντόεφ το δίδυμο στον άξονα, με τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον στη μεσοεπιθετική τριπλέτα. Ο Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, με τους Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο στην άμυνα. Στον άξονα ο Βερστράτε, με τον Ντουκουρέ και τον Ρουπ, ενώ η επιθετική τριάδα αποτελούταν από τους, Μενέντες, Κάρλσον και Μορόν!

Αρκετά «φτωχό» πρώτο μέρος

Έχοντας την στήριξη του κόσμου και την δυναμική της έδρας, ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ντέρμπι με διάθεση να πιέσει ψηλά την άμυνα του Άρη, θέλοντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.Ωστόσο αυτό που ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου 45λεπτου ήταν οι αρκετές δυναμικές «μονομαχίες» στον χώρο του κέντρου.

Μοναδική μεγάλη στιγμή το σουτ του Ζίβκοβιτς στο φινάλε του πρώτου μέρους, το οποίο και έδιωξε σε κόρνερ με δυσκολία ο Κουέστα, ενώ από την άλλη ο Άρης θα μπορούσε να φανεί απειλητικός στο 19’ όταν και ο Μορόν πάσαρε τραγικά προς τον Κράσλον ο οποίος έφευγε μόνος του απέναντι στον Κοτάρσκι.

Ανάλογο σκηνικό και στη συνέχεια

Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την… τράπουλα στη συνέχεια, ωστόσο το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με μοναδική καλή στιγμή να είναι για τον ΠΑΟΚ και την κεφαλιά του Κουλιεράκη στο 62′.

Αυτός που έδειχνε πιο ικανός να φτάσει σε ένα γκολ ήταν ο ΠΑΟΚ και αυτό κατάφερε να το πετύχει στο 84′ με τον Βούλγαρο άσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με άψογο πλασέ.

Ωστόσο το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΠΑΟΚ ακυρώθηκε έπειτα και από την χρήση του VAR, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024