Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Κατριβέσης: Κρίση στον γάμο τους; Η on camera αντίδραση της τραγουδίστριας

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Κρίση στον γάμο τους; Η on camera αντίδραση της τραγουδίστριας

Τι πραγματικά συμβαίνει με Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρη Κατριβέση. Η αμηχανία της τραγουδίστριας όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

Μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή περνά η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη. Φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης που είναι μαζί από το 2015 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017, περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα. Όπως αποκάλυψε, ήρθε σε επικοινωνία με την τραγουδίστρια, με πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού να μιλά στην εκπομπή.

Σύννεφα στον γάμο Πιερίδη – Κατριβέση

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι, δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να δουν τι έφταιξε και να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού.

Η «Super Κατερίνα» εξασφάλισε και δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία έδειχνε να είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

«Δε μπορώ να πω κάτι για τη συγκίνησή μου στην εκπομπή. Είναι πολύ προσωπικό» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη. Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το unfollow στον Δημήτρη Κατριβέση, εκείνη εμφανώς συγκινημένη απάντησε, «Σταμάτα» και αποχώρησε.

Η Μαριάντα Πιερίδη, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, έχει λάβει αρκετά άσχημα μηνύματα που ίσως προέρχονται από το περιβάλλον του Δημήτρη Κατριβέση. Η τραγουδίστρια είναι σε κακή κατάσταση, καθώς είναι και σε αναμονή το τι θα κάνει επαγγελματικά.

Είναι κάποια τραγούδια που με συγκινούν. Είναι κάτι στα προσωπικά μου που με συγκίνησε πολύ

Η τραγουδίστρια μίλησε και στην κάμερα του STAR του Breakfast@Star, αναφέροντας πως πέρασαν πολύ όμορφα το καλοκαίρι με την πιο ωραία παρέα. «Περάσαμε συγκλονιστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη. «Είναι κάποια τραγούδια που με συγκινούν. Είναι κάτι στα προσωπικά μου που με συγκίνησε πολύ», σημείωσε η Μαριάντα Πιερίδη για το γεγονός πως δάκρυσε στον τηλεοπτικό αέρα.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024