Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σεπτέμβρης και σχολείο; Ε, και; Η διασκέδαση δεν σταματά!

Σεπτέμβρης και σχολείο; Ε, και; Η διασκέδαση δεν σταματά!

Μπορεί όλα τα πλάσματα από 6 έως 17 χρόνων να είναι υπ’ ατμόν για το κουδούνι που ζεσταίνεται αλλά η διασκέδαση τα περιμένει, με την υπογραφή του Vodafone TV.

Η ψυχαγωγία των μικρών και λίγο μεγαλύτερων φίλων μας, δεν σταμάτησε στις παραλίες που έχουν σχεδόν εγκαταλειφθεί από αυτήν την ηλικιακή ομάδα, αλλά συνεχίζεται ακάθεκτη στις πόλεις. Παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων χαλαρώνουν ακόμα, γιατί ο Σεπτέμβρης είναι μήνας προσαρμογής και τώρα στήνεται το πρόγραμμα του χειμώνα. Οπότε, τι;

Οπότε χρόνος για μπόλικη διασκέδαση, που όταν ο καιρός χαλάει ή το φως της ημέρας πέφτει, μεταφέρεται στο σαλόνι για μοναδικές στιγμές home cinema. Αυτό που χρειάζεται είναι καλές κινηματογραφικές προτάσεις και καλή παρέα για να το ζήσουμε μαζί. Το δεύτερο θα το βρει το κάθε παιδί μόνο του, το πρώτο έρχεται με μία υπογραφή που χωράει περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων, πρόσφατες blockbuster ταινίες από την Warner Bros, αποκλειστικό περιεχόμενο από την ΗΒΟ καθώς και πρόσβαση σε όλες τις σειρές και ταινίες του Disney+.

Ποια είναι αυτή η υπογραφή; Είναι του Vodafone TV που προσφέρει απίθανο περιεχόμενο με υπερ-ήρωες, animation, φανταστικές ιστορίες και προτάσεις που απολαμβάνουν τόσο τα μικρά, όσο και τα μεγαλύτερα παιδιά. Βασικά είναι ταινίες για όλη την οικογένεια που θα «μαλώνει» για την καλύτερη θέση στον καναπέ.

Από τη μεγάλη λίστα, παρακάτω τέσσερις προτάσεις που (ξανα)βλέπεις για πλάκα.

LORD OF THE RINGS:  Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Άρχοντα. Αυτή η τριλογία είναι χαραγμένη στη μνήμη εκατομμυρίων θεατών από το 2001 που κυκλοφόρησε η πρώτη και φαίνεται ότι θα μεγαλώνει γενιές ανθρώπων και στο μέλλον. Βασισμένο στα μυθιστορήματα του μεγάλου Τόλκιν, ο Πίτερ Τζάκσον κατάφερε σκηνοθετικά να μας ταξιδέψει στη Μέση Γη και να γίνουμε μέρος της παρέας του Δαχτυλιδιού. Μιλάμε για μία τριλογία που έχει κερδίσει συνολικά 17 Όσκαρ με την «Η επιστροφή του Βασιλιά» να κερδίζει τα 11, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ταινίας. Όσες φορές και να το δω, δεν το χορταίνω και με χαρά κάθε φορά το μοιράζομαι με παιδιά που διψάνε να μάθουν την ιστορία του Χόμπιτ Φρόντο, των ξωτικών, των νάνων, των μάγων και όλων των σκοτεινών πλασμάτων της Μόρντορ.

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM: Μία ακόμα απίθανη ιστορία αυτή τη φορά με φόντο τη Νέα Υόρκη του 1926 και με μία αφηγηματική παράδοση που έρχεται από τον κόσμο του Χάρι Πότερ. Είναι η πρώτη εμφάνιση των Φανταστικών Ζώων και η ένατη συνολικά στον μαγικό κόσμο της της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Εκεί λοιπόν, στην μητρόπολη εμφανίζεται μία σκοτεινή δύναμη που φέρνει τα πάνω κάτω στην πόλη, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την άφιξη του Νιου Σκάμαντερ και της βαλίτσας του, που είναι γεμάτα φανταστικά πλάσματα.

KING RICHARD: Η πραγματική ιστορία δύο εκ των μεγαλύτερων αθλητριών που έχουν δει τα γήπεδα του τένις. O Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, ναι ναι ο πατέρας των Γουίλιαμς, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε οι δύο κόρες του, Βίνους και Σερίνα, να γράψουν την δική τους ιστορία καταρρίπτοντας όλα τα στερεότυπα του αθλήματος. Επιμονή, ταλέντο, πολλή δουλειά και θέληση για τα μελλοντικά αστέρια του τένις. Ο Γουίλ Σμιθ το σήκωσε το Όσκαρ για (αυτήν) την ερμηνεία της καριέρας του και δεν σταμάτησε εκεί, πήρε και τη Χρυσή Σφαίρα, το BAFTA και το SAG.

STORKS/ Οι Πελαργοί: Ok, σας προκαλώ να δείτε το τρέιλερ παρακάτω και να μου πείτε αν θα το βλέπετε με τα καμάρια σας ή όχι. Φαντασία, γέλιο και όλα τα όμορφα συναισθήματα της παλέτας του ανθρώπινου ψυχισμού σε ένα animation που θα σας κλέψει την καρδιά. Όπως έκλεψε το αξιολάτρευτο μπεμπέ την καρδιά του πελαργού Τζούνιορ που τυχαίνει να είναι και ο σούπερ υπάλληλος ενός παγκόσμιου… διαδικτυακού γίγαντα της λιανικής! Γιατί τελικά για κάποιο περίεργο λόγο οι πελαργοί και τα μωρά παίζουν σε όλα τα μήκη της υφηλίου.

Μην χάσεις ταινία και σημείωσε ότι μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV με 9,90€/μήνα.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024