Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Να μην γίνει δεύτερος γύρος εκλογών

Κασσελάκης: Να μην γίνει δεύτερος γύρος εκλογών

«Να γίνει αποδοχή της ήττας, η διαφορά δεν καλύπτεται» φέρεται να είναι η θέση του Στέφανου Κασσελάκη που εξέφρασε στην Κουμουνδούρου, μετά την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των εκλογών

Λίγο μετά τις 00:30 τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την επικράτησή του στις εκλογές για ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εντός της Κουμουνδούρου ζήτησε να μην γίνει δεύτερος γύρος καθώς «η διαφορά δεν καλύπτεται» και θα πρέπει «να γίνει αποδοχή της ήττας».

Το ίδιο υποστηρίζουν και οι υποστηρικτές του, που έχουν κατακλύσει με σχετικές αναρτήσεις τα social media.

Στην πρώτη επίσημη δήλωσή του, ωστόσο, για τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι την επόμενη Κυριακή «θα πρέπει να επιστρέψουμε όλοι στις κάλπες».

Ξεκάθαρη ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί ήταν και η Έφη Αχτσιόγλου, που με μια πολιτική και αιχμηρή δήλωση κάλεσε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθει το ίδιο δυναμικά στις κάλπες την επόμενη Κυριακή.

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των τριών μελών της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη. Αυτοί είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας.

Να ευχαριστήσω από καρδιάς και τους εθελοντές, που εργάστηκαν σκληρά αυτές τις εβδομάδες.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν απρόσμενα μεγάλη και είναι το πρώτο βήμα για μια προοδευτική διακυβέρνηση, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Όπου πήγαινα τις τελευταίες εβδομάδες, ο κόσμος μου έλεγε να αντέξω λόγω των επιθέσεων σε βάρος μου από τα συστήματα που όλοι γνωρίζετε. Στη συνέχεια μου έλεγαν «είσαι η ελπίδα μας». Εγώ θέλω να πω σε όλον αυτόν τον κόσμο ότι η ελπίδα είμαστε όλοι μαζί. Και για να γίνει η ελπίδα πράξη, πρέπει να επιστρέψουμε στις κάλπες την επόμενη Κυριακή».

Sports in

Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024