Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το διαζύγιο της Ζιζέλ Μπούντχεν από τον Τομ Μπρέιντι, με το διάσημο supermodel να ανοίγεται στο περιοδικό People για τη ζωή της.

Εκτός από το διαζύγιό της, η Ζιζέλ μίλησε για το πώς εγκατέλειψε το αλκοόλ και πώς τη βοηθά ο διαλογισμός στις δύσκολες στιγμές.

Αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις εξουθενωτικές κρίσεις πανικού, το άγχος και την κατάθλιψη στα 20 της χρόνια, το 43χρονο supermodel βρέθηκε να περνά μια αρκετά ταραχώδη περίοδο τα τελευταία χρόνια.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε αποκλειστικά στο People για το πώς πέρασε τις δύσκολες στιγμές, εστίασε στον εαυτό της και εμφανίστηκε ακόμα πιο δυνατή για την οικογένειά της.

Στη διάρκεια της πανδημίας η Ζιζέλ Μπούντχεν αποφάσισαν με τον πρώην σύζυγό της Τομ Μπρέιντι να κάνουν μαθήματα στο σπίτι στα δύο παιδιά τους, τον 13χρονο Μπεν και τη 10χρονη Βίβιαν.

Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά, σε κάθε τομέα της ζωής μου

Χρειάστηκε επίσης να μετακομίσει στη Φλόριντα για τις τελευταίες ποδοσφαιρικές σεζόν του συζύγου της Τομ Μπρέιντι προτού τελικά εγκατασταθεί στο Μαϊάμι μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους τον περασμένο Οκτώβριο.

Στο αμερικανικό People μίλησε η Ζιζέλ Μπούντχεν και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι μετά από 13 χρόνια γάμου.

«Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά, σε κάθε τομέα της ζωής μου», εξομολογήθηκε η Ζιζέλ Μπούντχεν. «Με όλες αυτές τις διαφορετικές ανατροπές που κάνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας».

Η Ζιζέλ Μπούντχεν με τον πρώην σύζυγό της Τομ Μπρέιντι

Έτσι έκοψε το αλκοόλ η Ζιζέλ Μπούντχεν

«Ακριβώς αφού έκλεισα τα 40 στην πραγματικότητα, ένιωσα μια τεράστια διαφορά μεταξύ του πότε έπινα ένα ποτήρι κρασί και πότε δεν έπρεπε να έχω αυτό το ποτήρι.

Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πιεις ένα ποτήρι κρασί. Λοιπόν, δεν είναι υγιές για εμένα», ανέφερε η το supermodel με την τεράστια πορεία στον χώρο του μόντελινγκ για το πώς έκοψε το αλκοόλ.

«Έγινα πιο καθαρή. Πριν ένιωθα ομιχλώδης. Τώρα είμαι πολύ οξυδερκής και παρατηρώ πράγματα στα οποία δεν έδινα πριν σημασία», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. «Όταν δεν πίνω, κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Πρέπει να είστε στοργικοί με τον εαυτό σας. Ζητάς πολλά από το σώμα σου, πρέπει να κάνεις ένα reset. Πρέπει να φροντίσεις αυτό το μοναδικό όχημα που έχεις», προσθέτει η Ζιζέλ.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν βασίστηκε στον διαλογισμό, την καθημερινή άσκηση και την υγιεινή διατροφή για να εστιάσει στον εαυτό της. «Νομίζω ότι αν δεν είχε όλα αυτά τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίξουν σε αυτές τις περιόδους θα ήταν πολύ δύσκολο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζιζέλ Μπούντχεν.

«Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό γατί νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει από το δικό μας τρενάκι της ζωής», προσέθεσε η Ζιζέλ Μπούντχεν. Το να βάζει τον εαυτό της και την ευημερία της σε προτεραιότητα ήταν μια συνειδητή της επιλογή.

«Κανείς δεν πρόκειται να το κάνει για σένα. Ο μόνος άνθρωπος που θα κάνει αυτές τις επιλογές είσαι εσύ. Γιατί τελικά θα είσαι το πρώτο άτομο που θα επηρεαστεί από αυτό. Αλλά στη συνέχεια είναι τα παιδιά σου, ο σύζυγός σου, η οικογένειά σου. Πρέπει πρώτα να βάλεις τη μάσκα οξυγόνου σε σένα», συμπληρώνει η Ζιζέλ Μπούντχεν.