Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Γουάντα Νάρα επανεμφανίστηκε στο Instagram μετά τα προβλήματα υγείας

Η Γουάντα Νάρα επανεμφανίστηκε στο Instagram μετά τα προβλήματα υγείας

Με μία μόνο εμφάνισή της και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, η Γουάντα Νάρα έδειξε ότι επανέρχεται

Φαίνεται πως η Γουάντα Νάρα, η influencer από την Αργεντινή και σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Φενερμπαχτσέ Μάουρο Ικάρντι, ξεπερνά τα προβλήματα υγείας.

Η εντυπωσιακή Γουάντα Νάρα, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει κατεβάσει ρυθμούς και βρίσκεται ξανά στο πλευρό του Μάουρο Ικάρντι.

Μετά απο ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που βρέθηκε να ζει χώρια απο τον σύζυγό της Μάουρο Ικάρντι, και με τις φήμες να θέλουν να έχει λευχαιμία, η Γουάντα Νάρα ζει πλέον τη ζωή της ξανά στο πλευρό του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή και πατέρα των παιδιών της.

Τα ταξίδια δεν είναι πλέον προτεραιότητα για το μοντέλο – παρουσιάστρια, με τη Γουάντα Νάρα να βρίσκεται απο την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Τουρκία, δίπλα στον άντρα της και έχοντας την οικογένεια της στο πλευρό της.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram μια εντυπωσιακή εμφάνιση της, απο το παρών που έδωσε στο Rams Park, έδρα της Τούρκικης ομάδας, και προκάλεσε με άνεση χαμό στους followers της.

Η Γουάντα Νάρα φόρεσε ένα μαύρο τζιν παντελόνι και ένα λευκό μικροσκοπικό και σκισμένο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν. Κατάφερε με την εμφάνιση της να προκαλέσει πανικό για μια ακόμα φορά, εντός και εκτός γηπέδου.

Γίνεται έτσι το νέο μέλος του «no bra club», των γυναικών που επιλέγουν να μη φορέσουν σουτιέν στις εμφανίσεις τους.

Πριν από λίγες ώρες η Γουάντα Νάρα βρέθηκε με την οικογένειά της στην Κωνσταντινούπολη και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Είτε είναι ντυμένη αποκαλυπτικά είτε φορά απλά κάτι άνετο, η Γουάντα Νάρα έχει τον τρόπο να προσελκύει τα βλέμματα πάνω της και να κάνει τους followers της να παραμιλούν με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Όσα δεν ξέρετε για τη Γουάντα Νάρα

Η Γουάντα Νάρα, από την Αργεντινή, αναδείχθηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές προσωπικότητες στον χώρο της ψυχαγωγίας στη λατινοαμερικάνικη χώρα.

Γεννημένη στις 10 Δεκεμβρίου 1986, η Γουάντα Νάρα έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό με το χαρισματικό της προφίλ και τη συμμετοχή της σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε με τη συμμετοχή της σε αθλητικά talk shows, όπως το «Tiki Taka – Il calcio è il nostro gioco», όπου εκτός από παρουσιάστρια είχε και τον ρόλο της αναλύτριας, μιας και η ίδια είναι και μάνατζερ ποδοσφαίρου.

Έχει συμμετάσχει σε Αργεντίνικα τηλεοπτικά talent shows, όπως το «¿Quién es la máscara?», ενώ τη σεζόν που μας πέρασε είχε τον ρόλο της παρουσιάστριας στο «Masterchef Argentina».

Η ζωή της Γουάντα Νάρα δεν περιορίζεται μόνο στην τηλεόραση. Έχει ζήσει μια εντυπωσιακή προσωπική ζωή και έχει παντρευτεί τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Η σχέση τους μπορεί να έχει περάσει απο χίλια κύματα, αλλά αυτό που ενθουσιάζει τα εκατομμύρια των θαυμαστών της είναι ότι η Γουάντα Νάρα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την επαγγελματική της επιτυχία και τον χαρακτήρα της.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024