Σε «αγαπημένο παιδί» της τηλεόρασης εξελίσσεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Σήμερα, ξανά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μετά το χθεσινό φιάσκο με την δήθεν «γιαγιά», σειρά είχε ένα νέο ρεπορτάζ, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης γυρνούσε από το γυμναστήριο.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει πως συγγνώμη δεν ζητάει για την δήθεν «γιαγιά», αλλά θεωρεί τον Στέφανο Κασσελάκη την καλύτερη επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μεταφερθήκαμε στο ρεπορτάζ όπου είδαμε τον κ. Κασσελάκη να πηγαίνει στο γυμναστήριο μαζί με τον σύντροφό του, ο οποίος δήλωσε και ότι «κάνει βάρη».

Περάσαμε αμέσως μετά στην… πολιτική ανάλυση της υποψηφιότητας Κασσελάκη, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι πρέπει να απευθυνθεί στο κέντρο για να κερδίσει τον Μητσοτάκη, αφού οι αριστεροί είναι μόνο «ένα 3%», ενώ, παρεμπιπτόντως, εμφανίστηκε ένας ξεναγός τουριστών να παρουσιάζει το σπίτι του κυρίου Κασσελάκη!

Η συνέντευξη

Βέβαια, τις εντυπώσεις δεν έκλεψαν οι αθλοπαιδιές του υποψηφίου προέδρου, ούτε τα υπόλοιπα 90 λεπτά του ρεπορτάζ – πορτραίτου του, όπου αναλύθηκε εάν αλλάζει ρούχα στο γυμναστήριο ή όχι, η on camera συλλογική κουζίνα στην οποία μαγείρεψε για τους πλημμυροπαθείς, τα ρούχα που φορούσε στην Καρδίτσα και άλλα τέτοια φλέγοντα ζητήματα. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο σκύλος του, ο πρώτος σκύλος στα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης που έδωσε… «συνέντευξη».

Μάλιστα, μάθαμε ότι σήμερα το σκυλάκι το έβγαλε βόλτα ο αδερφός του Στέφανου Κασελάκη, ένα σκυλάκι που ο κ. Κασσελάκης έχει μαζί με τον σύντροφό του τον Τάιλερ. Ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 μας παρουσίασε καρέ-καρέ την βόλτα του συμπαθέστατου τετράποδου, το χάιδεψε και μετά αναλύθηκε, πάλι από τον Γιώργο Λιάγκα, πόσο όμορφοι είναι οι οικογενειακοί δεσμοί της οικογένειας Κασσελάκη.

«Μου αρέσει που ο αδερφός του ήρθε στην Ελλάδα, τον στήριξε, είναι δεμένη οικογένεια, μένουν στην ίδια πολυκατοικία, είναι με τον σύντροφό του ο κύριος Στέφανος Κασσελάκης, όλοι μαζί. Επειδή πήγαν αυτοί στο γυμναστήριο και ξέχασαν να βγάλουν τον σκύλο βόλτα, τον έβγαλε βόλτα ο αδερφός».

Παραταύτα, για την «μακρινή γιαγιά» η κουβέντα παρέμεινε στο αρχικό της στάδιο. Ότι, δηλαδή, ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη «που έχει δηλώσει κεντρώος», αλλά για την δήθεν γιαγιά, είχε άδικο απέναντι στον παρουσιαστή.