Γιώργος Παπαδάκης: Ο υψηλός πυρετός και η απουσία από την εκπομπή
Ο δημοσιογράφος ταλαιπωρείται από γρίπη.
Εκτός «Καλημέρα Ελλάδα» βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής, ο οποίος αποχώρησε χθες στα μισά της εκπομπής λόγω αδιαθεσίας, δεν έδωσε σήμερα το παρών στο πλατό και όπως ενημέρωσε τους τηλεθατές η Μαρία Αναστασοπούλου, σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος.
Μια γρίπη ταλαιπωρεί τον παρουσιαστή
Τι συνέβη για τη σημερινή απουσία του παρουσιαστή
Παράλληλα, τους τηλεθεατές καλημέρισε η Μαρία Αναστασοπούλου έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Γρηγοριάδη.
«Ο Γιώργος μας ήταν, όπως διαπιστώσατε και χθες, αδιάθετος, οπότε ξεκουράζεται για λίγο και θα επιστρέψει δριμύτερος. Μαζεύει δυνάμεις, του δίνουμε τις βιταμίνες του…», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.
Γ.Γ.: Ξέρεις ότι μας βλέπει, έτσι;
Μ.Α.: Είναι βέβαιο.
Γ.Γ.: Καλημέρα, Γιώργαρε.
«Ελπίζω να ξεκουράζεται και να μη μας βλέπει τέτοια ώρα», είπε επίσης η Μαρία Αναστασοπούλου.
Η ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή
Η χθεσινή αδιαθεσία του παρουσιαστή και η αποχώρηση
Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο παρουσιάστης αναγκάστηκε να αποδεσμευτεί νωρίτερα από τα καθήκοντά του στο Καλημέρα Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος αντιμετώπιζε προβλημάτα με τη φωνή του ενώ φαινόταν ότι είναι άρρωστος καθώς τον ταλαιπωρεί μία γρίπη.
Ο υψηλός πυρετός
«Μαράκι λέω να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Έχω ένα θερμόμετρο εδώ και τελευταία μέτρηση ήταν 38,3. Έχω κάνει 5 τεστ, δεν έχω κορωνοϊό αλλά έχω μία γρίπη. Η φωνή μου είναι…» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.
«Γιώργο περαστικά σου» του ευχήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα, λέγοντάς του πως τον περιμένει κανονικά αύριο το πρωί.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;