Στο θέμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε στηρίξει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Όπως επισήμανε, μιλώντας τα Παραπολιτικά, η στήριξή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο στον πρώτο γύρο εδράζετο στο το πόσο καθαρά κινήθηκε πολιτικά.
Τόνισε πως την πρώτη Κυριακή των εκλογών, στη μεγάλη συμμετοχή συνετέλεσε και η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας του κόμματος ενώ σημείωσε με νόημα, πως επικοινωνία χωρίς πολιτική και το αντίστροφο δεν υπάρχει.
Εκτίμησε πως το επόμενο διάστημα ο κ. Κασσελάκης θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες
Όπως υπογράμμισε, ο κ. Κασσελάκης διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται να υπερκαλύψει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του κόμματος.
Εκτίμησε πως το επόμενο διάστημα ο κ. Κασσελάκης θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες, με βάση τους οποίους θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, τόνισε πως θα ήταν καλό να γίνει αποδοχή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω τριβές.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.