Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μελιτά: «Δεν έχω ξαναπάρει τόση αγάπη»

Τζένη Μελιτά: «Δεν έχω ξαναπάρει τόση αγάπη»

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις αναρτήσεις ένα 24ωρο μετά τον γάμο της, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την προετοιμασία της ως νύφη, μέχρι το ξέφρενο γλέντι στο γαμήλιο πάρτι.

Η Τζένη Μελιτά και ο αγαπημένος της Σπύρος Μαργαρίτης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου,  το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου σε μια λαμπερή γαμήλια τελετή.
Το ερωτευμένο ζευγάρι αν και κράτησε το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επέλεξε να δημοσιεύσει λίγες ημέρες μετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές φωτογραφίες από τον γάμο.

Η παρουσιάστρια φόρεσε 3 φορέματα της βραδιά του γάμου της

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες πριν το γάμο

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα, στο ένα όπου ποζάρει μαζί με τις φίλες της και στο άλλο όπου ποζάρει ο σύζυγός της με τους δικούς του φίλους.
«Δεν έχω ξαναπάρει -νομίζω- τόση αγάπη μαζεμένη. Οι φίλες και οι φίλοι μας να χαίρονται με τη χαρά μας, να δακρύζουν από συγκίνηση και να γίνονται χαλί να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστήκαμε εκείνες τις ημέρες. Είμαι και είμαστε με τον @spiros.margar πάρα πολύ τυχεροί, που σας έχουμε στη ζωή μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

O γαμπρός με τους φίλου του

Τα λόγια αγάπης του συντρόφου της

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σπύρος Μαργαρίτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία εξέφρασε την αγάπη του για τη Τζένη Μελιτά.

Η νύφη με τις φίλες της

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τον γάμο τους και στη λεζάντα μίλησε για τα συναισθήματά του.

«Ποσό τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια. Να μεγαλώνει, τόσο που να ακουμπήσει στην υπόλοιπη αγάπη στη ζωή μου και να μου δείξει ότι την έκρυβα μπροστά στα μάτια μου. Παραμύθι να προσπαθούσαν να το γράψουν, εμάς θα διάλεγα» έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι με βοηθήσατε να ζήσω όλα αυτά. Εύχομαι να νιώσει έτσι όλος ο κόσμος».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024