Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα πραγματοποιούν τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Η Γαλλία επρόκειτο να είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεπτόταν ο Βρετανός μονάρχης τον Μάρτιο, αλλά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω των βίαιων διαδηλώσεων κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης.

Η Βασίλισσα Καμιλα αγαπά το συγκεκριμένο άθλημα

Δείπνο στο παλάτι των Βερσαλλιών με μπλε αστακό

Το βασιλικό αεροσκάφος προσγειώθηκε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, όπου τους υποδέχεται η Γαλλίδα πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν. Το ίδιο βράδυ το βασιλικό ζεύγος βρέθηκε στις Βερσαλλίες, όπου τους παρατέθηκε λουκούλειο δείπνο.

Μάλιστα, στην αίθουσα κατόπτρων είχε στηθεί τραπέζι μήκους 62,5 μέτρων, ενώ στο μενού περιλαμβάνονταν μπλε αστακός και ποικιλία γαλλικών και βρετανικών τυριών.

Παίζοντας πινγκ πονγκ

Το βασιλικό ζευγάρι βρέθηκε σήμερα στο Σεν Ντενί στο Παρίσι και η Βασίλισσα Καμίλα απέδειξε μια άλλη της ικανότητα. Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψη στο χωριό του Παγκοσμίου Κυπέλου Ράγκμπι η Βασίλισσα Καμίλα και η Μπριζίτ Μακρόν βλέποντας ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ πήραν από μια ρακέτα και άρχισαν να παίζουν.

Ικανές παίχτριες και αντίπαλοι

Η στιγμή καταγράφηκε από όσους βρίσκονταν εκεί και τόσο η Βασίλισσα Καμίλα όσο και η Μπριζίτ Μακρόν έδειξαν να κατέχουν το άθλημα.