Ο σύζυγος της Nicki Minaj Kenneth Petty καταδικάστηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό από ομοσπονδιακό δικαστή στο Λος Άντζελες για παραβίαση των όρων της ποινής του μετά τις απειλές στον ράπερ Offset.

Ο Kenneth Petty φέρεται να απειλούσε τον σύζυγο της ράπερ Cardi B μέσω των social media, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τα δικαστικά έγγραφα, ο Kenneth Petty τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό αφού καταγράφηκε σε βίντεο να κάνει απειλητικά σχόλια ενώ βρισκόταν με κάποιον που έχει ποινικό μητρώο.

Το άτομο που αφορούσαν τα απειλητικά σχόλια ήταν ο ράπερ των Migos αν και ο Offset (που ονομάζεται Kiari Kendrell Cephus) δεν κατονομάζεται στα νομικά έγγραφα που βρίσκονται στην κατοχή του People.

Ανησυχίες αναφορικά με την προθυμία του να συμμορφωθεί στις εντολές του δικαστηρίου

Η πρόσφατη συμπεριφορά του Kenneth Petty εγείρει ανησυχίες αναφορικά με την προθυμία του να συμμορφωθεί στις εντολές του δικαστηρίου.

Ο αξιωματικός επιθεώρησης του Kenneth Petty πιστεύει ότι η τοποθέτησή του στο Πρόγραμμα Παρακολούθησης Τοποθεσίας θα επιτρέψει τη στενότερη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων, θα περιορίσει τις μετακινήσεις του και θα τον ενθαρρύνουν να αναλογιστεί και να επανεκτιμήσει την τρέχουσα κατάστασή του στην κοινότητα.

Η διαμάχη της Nicki Minaj και της Cardi B

Το People επιχείρησε να έχει δηλώσεις από τη Nicki Minaj και τον Kenneth Petty χωρίς ωστόσο οι εκπρόσωποί τους να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Η Nicki Minaj και η Cardi B βρίσκονται σε κόντρα εδώ και χρόνια τόσο μέσω social media όσο και live, με τις δύο γυναίκες να τσακώνονται στο παρελθόν στο πάρτι του Harper Bazaar ICONS το 2018.

Η συμπεριφορά του Kenneth Petty παραβίασε τους όρους μετά την καταδίκη του τον Ιούλιο του 2022. Είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια με αναστολή και έναν χρόνο κατ’ οίκον κράτηση αφού παραδέχτηκε την ενοχή του για παράλειψη εγγραφής ως sex offender στην πολιτεία της Καλιφόρνιας το 2020.