Ο Κώστας Τσουρός έρχεται αύριο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο MEGA για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment.
Πρεμιέρα με την Ελεονώρα Ζουγανέλη
Πρώτη καλεσμένη του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», αυτό το Σάββατο, η ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που χαρίζει την ξεχωριστή της φωνή στο τραγούδι της νέας δραματική σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο», σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική του Νίκου Τερζή.
Ο Νίκος Γαλάνος στην εκπομπή της Κυριακής
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Γ’ Κύκλου της δραματικής σειράς «Γης της Ελιάς», στον καναπέ του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» θα βρεθεί ο πάντοτε γοητευτικός και καταξιωμένος ηθοποιός, Νίκος Γαλανός.
Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει μια νέα εκπομπή, με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία.
Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.
Τα Σαββατοκύριακα στο MEGA γίνονται πιο ενδιαφέροντα και… «Ακόμα δεν είδες τίποτα!»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.