Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη διαφορά της Φράιμπουργκ με Μπράιτον και Βιγιαρεάλ

Η μεγάλη διαφορά της Φράιμπουργκ με Μπράιτον και Βιγιαρεάλ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρώτη αγωνιστική του Europa League είχε μια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με αυτές της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Μια μεγάλη βραδιά ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη (21/9), για τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις αποκόμισαν τρεις νίκες, με τις δύο εξ αυτών να έρχονται στο UEFA Europa League.

Πρώτος στην διοργάνωση (χρονικά) αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με μια μεγάλη εμφάνιση επικράτησε της Βιγιαρεάλ ξεκινώντας ιδανικά την παρουσία του στον όμιλο του.

Ακολούθησε αργότερα τόσο η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράιτον, εκεί όπου η «Ένωση» πέτυχε μια σπουδαία νίκη, όσο και αυτή του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες από την ποιοτική γερμανική ομάδα η οποία είχε μια σημαντική διαφορά συγκριτικά με τους Ισπανούς και τους Άγγλους.

Και αυτή διακρίνεται στο γεγονός των εντεκάδων που επέλεξαν οι τρεις προπονητές σε σχέση με τις αντίστοιχες των αναμετρήσεων τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Η Φράιμπουργκ αντιμετώπιζε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga, «γνωρίζοντας» την ήττα με 2-4.

Η εντεκάδα που είχε επιλέξει ο Κρίστιαν Στράιχ σε εκείνο το ματς, είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, η ίδια που έπαιξε χθες στο Φάληρο. Πιο συγκεκριμένα οι 9 από τους 11 που έπαιξαν με την Ντόρτμουντ ήταν βασικοί και στο Γ, Καραϊσκάκης.

Οι βασικοί με την Ντόρτμουντ ήταν οι Ατουμπόλου, Γκούλντε, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Χέφλερ, Εγκεστάιν, Σαλάι, Ντοάν, Γκρέγκοριτς, Χέλερ, ενώ αντίστοιχα με τον Ολυμπιακό ήταν οι Ατουμπόλου, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Σμιντ, Χέφλερ, Γκρίφο, Εγκεστάιν, Σαλάι, Ντοάν, Χέλερ!

Την ίδια ώρα που κάτι ανάλογο δεν παρατηρείται στις αντιπάλους των δύο ελληνικών ομάδων που έπαιξαν στο Europa League.

Η Βιγιαρέαλ που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έπαιξε την περασμένη Κυριακή με την Αλμερία για την La Liga. Συγκριτικά με την εντεκάδα σς εκείνο το παιχνίδι, ο Πατσέτα επέλεξε χθες να βάλει μόλις 2 ίδιους στο αρχικό σχήμα.

Οι βασικοί με την Αλμερία ήταν οι Γιόργκενσεν, Αλμπιόλ, Γκάμπια, Φόιθ, Κάρλος Ρομέρο, Καπουέ, Ντάνι Παρέχο, Μπαένα, Γέρεμι Πίνο, Μορένο, Σόρλοθ.

Αντίθετα με τον Παναθηναϊκό ήταν οι Ρέινα, Φερμέινα, Μαντί, Γκάμπια, Καπουέ, Ντένις Σουάρεζ, Τριγκέρος, Πεντράθα, Κομεσάνια, Μοράλες, Μπρερετόν.

Τέλος κάτι ανάλογο παρατηρήθηκε και στο ματς της Μπράιτον με την ΑΕΚ. Οι «γλάροι» αγωνίστηκαν το Σάββατο απέναντι στην Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», παίρνοντας μια μεγαλειώδη νίκη με 1-3.

Η εντεκάδα στο Μάντσεστερ, με την εντεκάδα χθες κόντρα στην ΑΕΚ, είχε τέσσερα ίδια πρόσωπα.

Οι βασικοί κόντρα στην Γιουνάιτεντ ήταν οι Στιλ, Φέλτμαν, Ντανκ, Λαμπτέι, Φαν Χέκε, Λαλάνα, Γκρος, Νταούντ, Μιτόμα, Γουέλμπεκ, Αντίνγκρα.

Με την ΑΕΚ ήταν οι Στιλ, Εστουπινάν, Ιγκόρ Χούλιο, Φαν Χέκε, Μίλνερ, Γκρος, Μαρς, Γκίλμουρ, Μιτόμα, Ανσού Φάτι, Ζοάο Πέδρο.

Sports in

Ίπσουιτς – Λίβερπουλ 0-2: Ξεκίνημα με νίκη στην μετά Κλοπ εποχή

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τους «Reds» να επικρατούν 2-0 στην έδρα της Ίπσουιτς – Γκολ και ασίστ ο Σαλάχ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024