Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Brian Austin Green: Αρραβωνιάστηκε ο Ντέιβιντ της σειράς «Beverly Hills 90210»

Brian Austin Green: Αρραβωνιάστηκε ο Ντέιβιντ της σειράς «Beverly Hills 90210»

Στα 50ά του γενέθλια ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», τον Ιούλιο που μας πέρασε, έκανε πρόταση γάμου

Τον θυμόμαστε ως πιο «περιφερειακό» πρωταγωνιστή στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Ήταν για πολύ καιρό -συο σενάριο- ο αγαπημένος της τηλεοπτικής Ντόνας, κατά κόσμον Τόρι Σπέλινγκ.

Ωστόσο, όλη εκείνη η θρυλική παρέα που αγαπήθηκε τόσο από τους εφήβους που μεγάλωσαν με τις περιπέτειές τους τη δεκαετία του ’90, απέκτησε μια ανεξίτηλη και ξεχωριστή θέση στη καρδιά του κοινού τότε.

Εδώ, το 2013, με την τότε αγαπημένη του, Μέγκαν Φοξ – Πηγή φωτογραφίας: Wikimedia Commons

Μπορεί ο τηλεοπτικός Ντέιβιντ, κατά κόσμον Brian Austin Green, να μην μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των θαυμαστριών όπως ο Ντίλαν και ο Μπράντον που είχαν… διχάσει τότε τον νεαρόκοσμο, όμως κι εκείνος είχε το δικό του σημαντικό μερίδιο στη διασημότητα η οποία τον ακολουθεί ακόμη και σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά.

Το παρόν και η πρόταση

Ο Brian Austin Green έχει συνδεθεί από το 2020 με την αγαπημένη του Sharna Burgess, με την οποία, δύο χρόνια μετά απέκτησε και παιδί.

Ένα χρόνο αργότερα, λοιπόν, και από το νεογέννητο που άλλαξε τη ζωή τους, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και αρραβωνιάστηκαν.

Ήταν για πολύ καιρό σεναριακά ο αγαπημένος της τηλεοπτικής Ντόνας, κατά κόσμον Τόρι Σπέλινγκ.

Στα 50ά του γενέθλια ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», τον Ιούλιο που μας πέρασε, στο πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσε για εκείνον η αγαπημένη του, βρήκε την κατάλληλη στιγμή και της έκανε πρόταση γάμου.

Ο Brian Austin Green έχει αποκτήσει τρία ακόμη παιδιά με την πρώην αγαπημένη του, Μέγκαν Φοξ, καθώς κι ένα ακόμη, 21 ετών σήμερα, με την επίσης πρώην του Vanessa Marcil.

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024