Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσιγκτον

Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσιγκτον

«Οφείλει να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο CSIS στην Ουάσιγκτον, διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν ότι δεν τον γνωρίζουν», υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, που εργάζεται στις ΗΠΑ, με μία ανάρτησή του στα social media σχολιάζει το βιογραφικό του Στέφανου Κασσελάκη, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον».

Μάλιστα, όπως σημειώνει, «επικοινώνησα με το Κέντρο, όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενό τους».

«Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης.

«Οφείλει να απαντήσει»

Στη συνέχεια, με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση γράφει πως «σε δήλωση του, το CSIS λέει ‘We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS’» (το ερευνήσαμε και δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε κάποιο αρχείο που να δείχνει μία σύνδεση με το CSIS).

«Προσθέτουν ότι ‘though candidly our records aren’t perfect – records from years ago are unfortunately often incomplete’ (αν και ειλικρινά, τα αρχεία μας δεν είναι τέλεια – τα αρχεία χρόνων πριν είναι δυστυχώς συχνά ελλιπή), και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει υποχρέωση να δηλώσει ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΑ ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσιγκτον όπως λέει. Αν ήταν πραγματικά εργαζόμενος του αμερικανικού think tank, οφείλει να απαντήσει για να διασταυρωθεί τι είναι αληθές και τι ψευδές στο βιογραφικό του κ. Κασσελάκη», σημειώνει ο κ. Δημάδης.

Sports in

O Mαρτίνες έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα (1-1 κ.δ, 4-2 πεν., vid)

Με πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στην διαδικασία των πέναλτι, η «αλμπισελέστε» προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024