Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου»

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου»

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και την προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Μαρία Μπακοδήμου, μιλώντας για την πορεία του και την προσωπική του ζωή.

Ο Μιχάλης Σαράντης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει περάσει η οικογένειά του, ενώ ευγνωμονεί τη ζωή για την οικογένειά που του χάρισε.

Ο τηλεοπτικός «Κίτσος» της σειράς «Οι Πανθέοι» συγκλόνισε μιλώντας για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Το πρωί που ξυπνάω, το πρώτο πράγμα που κάνω, είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου. Αν μπορείς να το κάνεις, δεν είναι ωραίο να το κάνεις; Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν διαχυτικοί και οι γονείς μου προς το συναίσθημά τους. Επειδή έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου, και επειδή μου λείπουν και πολύ, έχω αγάπη να δώσω…» ανέφερε με χαμόγελο ο Μιχάλης Σαράντης.

«Ήμουν παρών μέχρι ένα σημείο της γέννησης της κόρης μου γιατί παλέψαμε να γεννήσουμε φυσιολογικά αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Ήμουν πάρα πολύ συγκινημένος. Είναι ένα θαύμα αυτό που συμβαίνει. Ήμουν πολύ συγκινημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης.

«Δεν είναι κανένας σχεδόν εδώ»

Μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Μιχάλης Σαράντης εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε σε όλα όσα τον συγκινούν στη ζωή.

«Συγκινούμαι με το παιδί, τον μπαμπά, τη μαμά, τον φίλο μου… Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου. Ήμασταν πολύ μεγάλο σόι. Ο μπαμπάς μου είχε έξι αδέρφια, η μαμά μου τρία, ξαδέρφια, παππούδες, γιαγιάδες… ένας χαμός. Το σπίτι κάθε Κυριακή ήταν γεμάτο. Κυριολεκτικά κάθε Κυριακή η μαμά είχε τραπέζι. Φωνές, τσακωμοί, όλα. Μια οικογένεια πολυπληθής, κανονική, ελληνική. Και δεν είναι κανένας σχεδόν πια εδώ.

Αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Σε ταράζει να το συνειδητοποιείς ότι αυτό το σπίτι είναι κάπως άδειο. Το λέω αυτό σε σχέση με τον τρόπο που έχουν έρθει τα πράγματα στη δουλειά μου. Στη δουλειά μου έχουν συμβεί πολύ ωραία πράγματα, και εύχομαι να συνεχίσουν να μου συμβαίνουν. Πράγματα που ονειρευόμουν, άνθρωποι που ονειρευόμουν να βρεθώ δίπλα τους ήρθαν. Όταν σου έρχονται όλα αυτά, δε μπορείς να είσαι μικρότερος από αυτό που σου συμβαίνει, πρέπει κάπως να ανέβεις κι εσύ εκεί πάνω. Επειδή είμαι και τελειομανής δεν γίνεται αλλιώς».

«Οι αντιξοότητες, δυστυχώς ή ευτυχώς, μας κάνουν πολύ καλύτερους, μας προχωράνε. Για μένα έτσι έχει λειτουργήσει η ζωή», συνέχισε ο Μιχάλης Σαράντης. «Η μικρή ήρθε σε μια πολύ καλή φάση με τη Μαίρη. Ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και εξακολουθούμε να είμαστε και ακόμα περισσότερο. Ήρθε σε πάρα πολύ ωραία μας στιγμή», συνέχισε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Ήδη έχει ξεπεταχτεί, δεν είναι πια μωρό. Είναι ανθρωπάκι. Μας λείπει ήδη το ότι ήταν μωράκι», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Σαράντης.

«Μου έχει τύχει να κεραυνοβοληθώ από έρωτα. Με τη Μαίρη. Προφανώς. Την είδα μια φορά να παίζει σε ένα θέατρο και την είδα. Κάπως έστειλα μια προσευχούλα, γιατί τότε δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί και κάπου ακούστηκε και γύρισε η προσευχούλα. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια» προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Πρόεδρος Μοντερέι: «Συνεχίζονται οι επαφές για τον Πινέδα» (vid)

Το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Πινέδα παραμένει ενεργό σύμφωνα με τον Τάτο Νοριέγκα, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Μοντερέι συνεχίζονται

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024