Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Περιστέρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 6.30 το πρωί ειδοποιήθηκε το κέντρο άμεσης δράσης για πυροβολισμούς στη λεωφόρο Θηβών.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, στο περιστατικό εμπλέκονταν Ρομά, που μετά τους πυροβολισμούς διέφυγαν με τα αυτοκίνητα τους.
Εντοπίστηκαν στο ΚΑΤ δυο άντρες Ρομά που είχαν μεταφερθεί με ελαφρά τραύματα στα πόδια από όπλο
Μάλιστα, όπως τόνισαν στην Αστυνομία οι μάρτυρες, υπήρχαν τραυματίες από τους πυροβολισμούς.
Προανάκριση
Στην συνέχεια εντοπίστηκαν στο ΚΑΤ δυο άντρες Ρομά που είχαν μεταφερθεί με ελαφρά τραύματα στα πόδια από όπλο, οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία εμπλέκονται στο περιστατικό.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.