Χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς στη Serie A έμεινε η Νάπολι που ήρθε ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Μπολόνια κι έμεινε στο -7 από την Ίντερ.

Μοιραίος για τους πρωταθλητές ο Οσιμέν που έχασε πέναλτι ενώ τσακώθηκε με τον Ρούντι Γκαρσία όταν έγινε αλλαγή.

Στο 5ο λεπτό ο Σκορούπσκι είπε όχι σε σουτ του Ραζπαντόρι και στην επαναφορά ο Οσιμέν σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 38’ ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από σουτ του Κβαρατσχέλια.

Στο 45+1’ ο Ραζπαντόρι έπιασε νέο σουτ που έξυσε το δοκάρι της Μπολόνια και στο 70’ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι. Ο Οσιμέν ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά αστόχησε και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος (10’ Ντε Σιλβέστρι), Μποϊκέμα, Λουκουμί, Κρίστιανσεν, Φέργκιουσον, Αεμπίσερ, Φρόιλερ (83’ Ελ Αζουζί), Εντόι (67’ Σαλεμάκερς), Τσίρκτσε, Κάρλσον (82’ Ορζολίνι)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Έστιγκορντ, Ολιβέρα (46’ Ρουί), Νάταν, Ανγκισά, Λομπότκα (86’ Καγιούστε), Ζιελίνσκι, Ραζπαντόρι (67’ Πολιτάνο), Κβαρατσχέλια (76’ Ελμάς), Οσιμέν (86’ Σιμεόνε).

Με το ίδιο σκορ (2-0) επικράτησαν Αταλάντα και Φιορεντίνα. Η ομάδα του Μπέργκαμο νίκησε στην έδρα της την Κάλιαρι, ενώ οι «βιόλα» επικράτησαν εκτός έδρας της Ουντινέζε.