Ήταν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου που πραγματοποιήθηκαν τα CNMI Sustainable Fashion Awards 2023, με την αγαπημένη ηθοποιό Jessica Chastain να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της με την εμφάνισή της.

Η Jessica Chastain φόρεσε ένα fresh off the runway look από τη νέα συλλογή Gucci Άνοιξη 2024. Συνδύασε ένα μαύρο, φαρδύ παντελόνι με ένα τοπ, χωρίς πλάτη σε λευκό χρώμα.

Το διακοσμημένο τοπ της ηθοποιού Jessica Chastain και ο κομψός τρόπος που το συνδύασε, αναδείκνυε τη νέα εποχή στον οίκο Gucci, με τον Sabato De Sarno στη θέση του creative director.

Στο show έδωσε το παρών με τον συνάδελφο και συμπρωταγωνιστή της σε τρεις ταινίες Jeremy Strong. Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε στο Twitter της ένα στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς να χορεύουν υπό τους ρυθμούς του «Hung up» της Madonna.

Η ξεχωριστή Jessica Chastain

Φαίνεται πως το backless trend είναι ένα από τα αγαπημένα της Jessica Chastain, αφού και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, στο οποίο έδωσε το παρών, νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο, επέλεξε ένα φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη.

Η Jessica Chastain τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα

Η ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση με ένα μαύρο φόρεμα από παγιέτες σε ζωηρά πράσινα και μπλε σχέδια σε σχήμα διαμαντιού κατά μήκος των πλευρών του φορέματος, προσθέτοντας μια πινελιά ζωντάνιας στο look της.

Η Jessica Chastain τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα

Το φόρεμα διέθετε ένα τολμηρό βαθύ ντεκολτέ, ενώ η πλάτη του αποκάλυπτε ένα σαγηνευτικό σχέδιο που συγκρατούνταν από μια σταυρωτή διάταξη κορδονιών. Τα κόκκινα μαλλιά της χτενισμένα στη μία πλευρά αναδείκνυαν το φόρεμα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια της.

Η Jessica Chastain τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα

Στο team της Σόφι Τέρνερ η Jessica Chastain

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jessica Chastain πήρε θέση και στο πολύκροτο διαζύγιο του Joe Jonas, παίρνοντας το μέρος της συναδέλφου της Σόφι Τέρνερ.

Χρειάστηκε μόνο να κάνει ένα retweet της ανάρτησης που έκανε η συγγραφέας Roxane Gay για το διαζύγιο του Τζο Τζόνας και της Σόφι Τέρνερ.