Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μαριάντα Πιερίδη: «Αφήστε με λίγο ήσυχη» – Τι είπε ο Δημήτρης Κατριβέσης

Μαριάντα Πιερίδη: «Αφήστε με λίγο ήσυχη» – Τι είπε ο Δημήτρης Κατριβέσης

Η Μαριάντα Πιερίδη μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλει να πάρει αποστάσεις από όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση.

Με την κρίση στη σχέση ανάμεσα στη Μαριάντα Πιερίδη και τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση να έχει γίνει το απόλυτο gossip των τελευταίων ημερών, η γνωστή τραγουδίστρια ζήτησε να μπει ένα τέλος και να την αφήσουν λίγο στην ησυχία της.

Ήταν στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό που μίλησε τόσο ο διάσημος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης όσο και η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν νομίζω να σας αφορά αυτό που θα συζητήσουμε με τη Μαριάντα. Ποια κατάσταση; Νομίζω είναι λίγο προσωπικά τα θέματα αυτά», σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Κατριβέσης.

«Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό»

«Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Επειδή είμαστε μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο closing θετικό ή αρνητικό οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο άντρας μου είναι, εννοείται ότι έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Γενικά είναι όλο λίγο άβολο. Εξαρτάται η περίπτωση για τη συγχώρεση. Μαζεύεις όλα σου τα χαρτιά και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις», υπογράμμισε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία και με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφό μου, γιατί έχουμε και ένα μικρό παιδί», συμπλήρωσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που η Μαριάντα Πιερίδη βρίσκεται στο προσκήνιο για την κρίση που περνά ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση, με την τραγουδίστρια να θέλει να πάρει απόσταση από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024