Με την κρίση στη σχέση ανάμεσα στη Μαριάντα Πιερίδη και τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση να έχει γίνει το απόλυτο gossip των τελευταίων ημερών, η γνωστή τραγουδίστρια ζήτησε να μπει ένα τέλος και να την αφήσουν λίγο στην ησυχία της.

Ήταν στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό που μίλησε τόσο ο διάσημος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης όσο και η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν νομίζω να σας αφορά αυτό που θα συζητήσουμε με τη Μαριάντα. Ποια κατάσταση; Νομίζω είναι λίγο προσωπικά τα θέματα αυτά», σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Κατριβέσης.

«Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό»

«Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Επειδή είμαστε μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο closing θετικό ή αρνητικό οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο άντρας μου είναι, εννοείται ότι έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Γενικά είναι όλο λίγο άβολο. Εξαρτάται η περίπτωση για τη συγχώρεση. Μαζεύεις όλα σου τα χαρτιά και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις», υπογράμμισε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία και με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφό μου, γιατί έχουμε και ένα μικρό παιδί», συμπλήρωσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που η Μαριάντα Πιερίδη βρίσκεται στο προσκήνιο για την κρίση που περνά ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση, με την τραγουδίστρια να θέλει να πάρει απόσταση από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.