Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Η ατάκα για τον Τάιλερ που έκανε το Twitter να οργιάσει

Στέφανος Κασσελάκης: Η ατάκα για τον Τάιλερ που έκανε το Twitter να οργιάσει

«Ο Τάιλερ έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας», είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και «έριξε» τα social media

Η κάλπη «μίλησε»… Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι από το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επικρατώντας της Έφης Αχτσιόγλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την καθαρή νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές, ο επικεφαλής πλέον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έστειλε μήνυμα ενότητα και υποσχέθηκε στον κόσμο ότι δεν θα τον προδώσει ποτέ.

Τα hashtags #Kασσελάκης, #εκλογέςΣΥΡΙΖΑ και #Τάιλερ ανέβηκαν στην κορυφή των trends

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν. Ειδικότερα, είπε «ευχαριστώ» στα μέλη του κόμματος, στους γονείς του, τον αδερφό του, τα ξαδέρφια του και έκανε ειδική μνεία στον σύντροφό του, Τάιλερ.

«Τάιλερ, σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, είσαι ο λόγος που είμαι εδώ», του είπε και απευθυνόμενος στις κάμερες και στο συγκεντρωμένο πλήθος είπε ότι «ο Τάιλερ έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας. Ευχαριστώ ολόψυχα που τον έχετε υποδεχθεί και αγκαλιάσει τόσο πολύ».

Πανικός στα social media

Το Twitter είχε ήδη πάρει «φωτιά»… Τα hashtags #Kασσελάκης, #εκλογέςΣΥΡΙΖΑ και #Τάιλερ ανέβηκαν στην κορυφή των trends, με τα σχόλια από τους χρήστες να πέφτουν «βροχή».

Πολλοί σχολίασαν το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι το κόμμα γυρίζει σελίδα και άλλοι έκαναν χιούμορ με το σκηνικό που στήθηκε στην Κουμουνδούρου.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα ομοφοβικά σχόλια για τις σεξιστικές του προτιμήσεις ενώ οι χρήστες δεν άφησαν να πέσει κάτω και η ατάκα του Στέφανου Κασσελάκη πως ο σύντροφός του «έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας».

«Ο Τάιλερ τι ακριβώς θα προσφέρει στην Ελλάδα; Θα φέρνει τις παντόφλες στον Κασσελάκη;», αναρρωτήθηκε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος έγραψε «Πώς ακριβώς ο Τάιλερ θα προσφέρει πολλά στον τόπο μας και γιατί; Του ζητήθηκε με κάποιον τρόπο;».

Δείτε μερικά tweets

Sports in

Η UEFA έδωσε το «οκ» σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

«Πράσινο φως» της UEFA σε Χιρόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νις για συμμετοχή σε Champions και Europa League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024