Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Προοπτική 300 ίππων για το ανανεωμένο Toyota GR Yaris

Προοπτική 300 ίππων για το ανανεωμένο Toyota GR Yaris

H ανανεωμένη εκδοχή του GR Yaris αναμένεται να «ακονίσει» ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα της αποκτώντας υψηλότερη ισχύ και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων

H Toyota φέρεται να ετοιμάζει μια ανανεωμένη και ακόμα ισχυρότερη εκδοχή του GR Yaris η οποία θα πρέπει να αναμένεται στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες η νέα εκδοχή του hot Yaris, θα επιδιώξει ισχύ που θα φλερτάρει με τους 300 ίππους και τα 370 Nm ροπής από τον ίδιο κινητήρα του 1,6 λίτρου σε μια βελτιωμένη εκδοχή του. Να σημειωθεί ότι αν ευοδωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, η νέα εκδοχή του GR Yaris θα ξεπεράσει ακόμα και την ισχύ της έκδοσης GRMN των 271 ίππων που η Toyota παρουσίασε το 2022 με αποκλειστικό προορισμό την ιαπωνική αγορά.

Φυσικά την αύξηση ισχύος θα πλαισιώσουν μια σειρά από εκτεταμένες αλλά στοχευμένες βελτιώσεις σε μηχανικά και μη μέρη, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου αυτόματου κιβωτίου με μετατροπέα ροπής το οποίο βάσει των διαθέσιμων πληροφοριών θα έχει οκτώ σχέσεις. Αν ο συγκεκριμένος αριθμός προκαλεί εντύπωση, αξίζει να σημειωθεί ότι η ιαπωνική φίρμα είχε ήδη παρουσιάσει ένα αντίστοιχο πρωτότυπο το 2022 στο πλαίσιο της διοργάνωσης Gazoo Racing Rally Challenge.

Αλλαγές θα υλοποιηθούν στην ανάρτηση και στα φρένα οι οποίες αυτονόητα θα εστιάσουν στη διαχείριση της επιπλέον ισχύος ενώ παρεμβάσεις αναμένονται και σε ό,τι αφορά την στρεπτική ακαμψία του πλαισίου. Τα παραπάνω αναμένεται να συμπληρωθούν αυτονόητα από μια σειρά παρεμβάσεων με αισθητικό περιεχόμενο που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα της έκδοσης, συμπεριλαμβανομένων νέων προφυλακτήρων και ενός μεγαλύτερους spoiler. Στοχευμένες παρεμβάσεις αναμένονται και στο εσωτερικό όπου πιθανότατα θα πάρει θέση η μεγαλύτερη οθόνη της GR Corolla.

Αν και η Toyota δεν έχει ανακοινώσει χρονοδιάγραμμα, η ανανεωμένη έκδοση δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην επερχόμενη έκθεση του Τόκυο η οποία πραγματοποιείται στα τέλη Οκτωβρίου.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024