Μέγκαν Μαρκλ: Νοσταλγία από τον συμπρωταγωνιστή της στο «Suits»
Το 2017, ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σειρά, μετά από εφτά σεζόν
Έγινε διάσημη με αυτό το σίριαλ παγκοσμίως. Το «Suits». Ο ρόλος της δικηγόρου σε μεγάλη αμερικάνικη φίρμα συνδέθηκε με τη Μέγκαν Μαρκλ για εφτά ολόκληρες σεζόν και όταν ολοκληρώθηκε, το 2017, έφερε στη ζωή της μια μεγάλη αλλαγή σελίδας.

Πηγή φωτογραφίας: https://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_J._Adams
Την περίμενε μια νέα ζωή στο διεθνές τζετ σετ, στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι. Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, ο συμπρωταγωνιστής της από το πετυχημένο σίριαλ, Patrick J. Adams, ένιωσε νοσταλγία για τους φίλους και συναδέλφους του που έπαιξαν μαζί στη εν λόγω σειρά.
Συναισθηματικές αναρτήσεις
Και το έδειξε φυσικά με το ανάλογο οπτικό υλικό, με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που αριθμεί 3,1 εκατομμύρια ακόλουθους.
View this post on Instagram
Έγινε συναισθηματικός, άλλωστε και στη σειρά ο χαρακτήρας του, συχνά είχε μια τέτοια χροιά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αντρικούς χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς.
Όπως έγραψε ο Patrick J. Adams στην πρώτη του σχετική ανάρτηση, «Μου λείπουν οι φίλοι μου» κι εκεί ανέβασε φωτογραφία, με στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της σειράς «Suits».
Πολλοί από τους τότε συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν στο «Suits» παρέστησαν και στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στην Αγγλία, το 2018.

Στη συγκεκριμένη εικόνα η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ξαπλωμένη στο πάτωμα με τα πόδια της όρθια ακουμπισμένα σε ένα έπιπλο του χώρου, προφανώς για να ξεκουραστεί, ενώ δίπλα της κάθεται η άλλη συμπρωταγωνίστρια και συνάδελφός της, η Σάρα Ράφερτι.
View this post on Instagram
Η δεύτερή του ανάρτηση είναι με ασπρόμαυρα πορτρέτα των συμπρωταγωνιστών του, πρωτοστατεί βέβαια σε αυτά η φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ κι εκεί σχολιάζει σχετικά ο Patrick J. Adams συνεχίζοντας το νόημα και το συλλογισμό της αμέσως προηγούμενης χρονικά ανάρτησης «Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι τους», υπονοώντας φυσικά ότι του λείπουν.
Πολλοί από τους τότε συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν στο «Suits» παρέστησαν και στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στην Αγγλία, το 2018.
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442