Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πώς είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης;

Πώς είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης;

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, με τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη να μιλά για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον παρουσιαστή και ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ο Κωνσταντίνος σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που μας έδειξε. Πολλά μηνύματα αγάπης. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του βράχος γιατί είναι ο άντρας μου. Και εκείνος το ίδιο θα έκανε για μένα», σημείωσε η Εβελίνα Βαρσάμη.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη καθημερινά, έχοντας υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια.

Η αποκάλυψη για το μοιραίο βράδυ

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη για τη νύχτα του μοιραίου τροχαίου που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

«Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τα προβλήματα από αυτό το ατύχημα είναι πάρα πολλά. Γίνεται μια προσπάθεια. Έχουμε βελτίωση. Όμως όπως είναι γνωστό τα προβλήματα που είναι απόρροια κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων απαιτούν χρόνο και αγώνα. Έναν αγώνα που δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του. Τον βλέπω βελτιωμένο», ανέφερε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Sports in

Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024