Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Φτάνει πια, οι ανάγκες των πολλών κόντρα στα συμφέροντα των λίγων»

«Φτάνει πια, οι ανάγκες των πολλών κόντρα στα συμφέροντα των λίγων»

Άρθρο του υποψηφίου Δημάρχου Καισαριανής στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Με άρθρο του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ο υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής μιλάει για τους στόχους του για τον δήμο:

Του Ηλία Σταμέλου

«Οι τοπικές εκλογές του Οκτώβρη γίνονται στη βαριά σκιά των καταστροφών στον κάμπο. Δεν είναι μόνο η θλίψη και η οργή για τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, σε ζώα, καλλιέργειες, περιουσίες και υποδομές. Είναι και η αγωνία «Τι έγινε πάλι; Τι φταίει τελικά; Ποιος θα είναι ο επόμενος;»

Έχουμε πείρα. Η δήθεν «ανάπτυξη για όλους» έφερε φτώχεια και πλειστηριασμούς για τους πολλούς και κέρδη για τους λίγους, ο «εκσυγχρονισμός» εκτροχιάστηκε στα Τέμπη. Οι «έξυπνες» πόλεις βουλιάζουν στις λάσπες, αφήνουν ολόκληρους οικισμούς όπως τον «Βλητικό» χωρίς νερό κι αντιπυρική προστασία, ο «εξορθολογισμός» της Υγείας “πέθανε” στην Πανδημία και έκλεισε το ΚΥ Καισαριανής. Το «τουριστικό θαύμα» είναι ο εργασιακός μεσαίωνας και η πανάκριβη λαϊκή στέγη που τσακίζει τα παιδιά μας. Αυτή η πείρα πρέπει να γίνει δύναμη για αντίσταση κι αγώνα!

Γιατί δεν είναι μονόδρομος η πολιτική που ακολουθούν κυβέρνηση, δημοτικές και περιφερειακές αρχές για τα κέρδη και τις μπίζνες των λίγων και όχι για τις ανάγκες των πολλών, όπως: Η αντισεισμική θωράκιση των σχολείων, τα αντιπλημμυρικά έργα. Πολιτική που εμπορευματοποιεί τη γη, τις κοινωνικές δομές–υπηρεσίες στους δήμους, που στερεί μόνιμο προσωπικό από την τοπική διοίκηση. Πολιτική που υπηρετούν οι «εκλεκτοί», «βολικοί» υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Έχουν καταμερισμένο ρόλο σε αυτό το διαχρονικό έγκλημα και πρέπει ν’ απαλλαγούμε απ’ αυτούς.

Η Καισαριανή ποτέ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια να περιμένει σωτήρες. Μπήκε μπροστά, με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές αγωνιστές δημάρχους, και κέρδισε: Σκοπευτήριο, αντιπλημμυρικά έργα στον Ηριδανό, σχολεία, αθλητικές υποδομές, δωρεάν πολιτιστικές υπηρεσίες, Κέντρο Υγείας του Παιδιού, μόνιμες εργασιακές σχέσεις, κράτησαν όρθιο τον Υμηττό κ.ά. Ξέρουμε, μπορούμε και θα το ξανακάνουμε!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής καλεί όλο τον λαό της πόλης να αφήσει πίσω του τις επιλογές που έκανε μέχρι σήμερα και τον πρόδωσαν. Να φτιάξουμε μαζί ένα τείχος προστασίας. Να στείλουμε μαζί σαφές μήνυμα: «φτάνει πια, οι ανάγκες των πολλών κόντρα στα συμφέροντα των λίγων». Στις δύο κάλπες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών η επιλογή μας είναι μία, ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο και στην Περιφέρεια Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη».

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024