Η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου με άρθρο της στα ΝΕΑ τονίζει την αναγκαιότητα βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο νησί.

«Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την πορεία και την εξέλιξη του νησιού μας, οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, θα λειτουργήσουν καθοριστικά για το μέλλον του Αγίου Ευστρατίου. Άλλωστε σε κάθε μικρό νησί η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αυτή που επωμίζεται όλες τις ευθύνες ακόμη και σε τομείς που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές της.

Σε μία εποχή που ο τόπος μας και οι κάτοικοι χρειάζονται σταθερότητα και συνέχεια, καθώς σημαντικά έργα υποδομών, ποιότητας ζωής και ανάδειξης της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, ήδη υλοποιούνται και έχουν δρομολογηθεί και άλλα εξίσου σημαντικά για τη ανάπτυξη του νησιού μας, ο συνδυασμός μας «Νέα Αρχή», με άξια και ικανά στελέχη που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, η διάθεση για προσφορά και η έντονη επιθυμία για την πρόοδο του νησιού μας, αποτελεί εγγύηση συνέχειας και αποτελεσματικότητας. Η εργατικότητα, η εξωστρέφεια, η ενσυναίσθηση, η δημοκρατία και η ισονομία είναι βασικές αξίες στις οποίες στηριζόμαστε για να χτίσουμε το αύριο του νησιού μας.

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, θέσαμε στο κέντρο του σχεδιασμού μας τον κάτοικο, τον δημότη, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής, την καθημερινότητα, τη σύνδεση με την Ηπειρωτική Χώρα, τις υποδομές, να στηρίξουμε τους νέους μας, να βοηθήσουμε τους παραγωγούς μας, να αναδείξουμε τον τόπο μας και να τον τοποθετήσουμε ψηλά στο χάρτη.

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας είναι αδιαμφισβήτητα και αναγνωρίσιμα όχι μόνο στο Βόρειο Αιγαίο αλλά σε όλη τη χώρα. Ο συνδυασμός μας είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός που λειτουργεί πέρα από κομματικές εξαρτήσεις και πολιτικές, που έχει καταφέρει να αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης και σεβασμού με την κεντρική διοίκηση αλλά και φορείς του ευρύτερου δημόσιου και του κοινωνικού τομέα.

Δεν υποστηρίζουμε πως είμαστε αλάνθαστοι, άλλωστε λάθη δεν κάνει μόνο ο άπραγος, μέσα, μέσα, όμως, από ένα ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο τα αναγνωρίζουμε και μπορούμε να τα διορθώσουμε

Οι συνεργάτες μου και εγώ, είμαστε εδώ και δηλώνουμε έτοιμοι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους Αγιοστρατήτες για το αγαπημένο μας νησί , με αγάπη, σεβασμό, ισονομία για όλους τους πολίτες, ενωμένοι μαζί, τηρώντας την υπόσχεση πάντα για μία καλύτερη Νέα Αρχή».

*Άρθρο της Μαρίας Κακαλή Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου και εκ νέου υποψήφιας στα ΝΕΑ και στο ένθετο cityhub