Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-1 τον Άρη και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μιλώντας στην Cosmote TV δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα είδε από τους παίκτες του σε ακόμη ένα ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι Πειραιώτες πλησιάζουν σε αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα των Ρέτσου και Φορτούνη.

Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά.

Δικαίως προηγηθήκαμε, στη συνέχεια ο Άρης έκλεισε τους διαδρόμους και μας πίεσε, αλλά σε εκείνο το σημείο παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι η έλλειψη ευστοχίας.

Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που δυσκολεύει τους αντιπάλους της. Μπήκαμε πολύ δυνατά και βρήκαμε τους διαδρόμους παρά την ισοφάριση.

Παρουσιάσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Άρης μας ταλαιπώρησε, αλλά βρήκαμε τις λύσεις και μπορούμε να πούμε πως πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε να δείχνουμε».

Για τους τραυματισμούς των Ρέτσου και Φορτούνη: «Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να βγαίνουν με ενοχλήσεις μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια.

Γι’ αυτό έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σήμερα ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου, γιατί μας έδωσε δύναμη τη στιγμή που ο Άρης πίεζε.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους. Είναι σημαντική η νίκη μας και η στιγμή που ήρθε μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι η ομάδα μπορεί και αποδίδει έτσι».