Στα 53 της χρόνια, η Γκουέν Στεφάνι, μίλησε στο «People» για τη μεγάλη αλλαγή κεφαλαίου στη ζωή της, για την αγάπη που δεν περίμενε πλέον να γνωρίσει στη ζωή της και για όλα εκείνα που συνιστούν την τωρινή ενήλικη ευτυχία της και δεν φανταζόταν ποτέ ότι ήταν εκεί για κείνη και θα την άγγιζαν τόσο συναισθηματικά.

Από παλιότερη εμφάνισή της στις Κάννες

Πώς γνωρίστηκαν και τι ακολούθησε

Η Γκουέν Στεφάνι και ο Μπλέικ Σέλτον εργάζονταν μαζί στο «The Voice». Στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν του 2015, της ένατης συνολικά για το τηλεοπτικό μουσικό σόου, εκείνη βρισκόταν εν μέσω του διαζυγίου της με τον Gavin Rossdale, ενώ και ο Μπλέικ Σέλτον, σούπερ σταρ της κάντρι μουσικής, ζούσε το τέλος του γάμου του με τη Μιράντα Λαμπέρτ.

Γνωρίστηκαν, ήρθαν πιο κοντά και μόλις άρχισαν να βγαίνουν μαζί, όπως αποκαλύπτει η Γκουέν Στεφάνι, «Αυτός ήταν που άλλαξε τη ζωή μου, μόλις άρχισα να βγαίνω μαζί του, ένιωσα σαν να επέστρεφα «σπίτι», σαν να βρίσκομαι εκεί που έπρεπε να είμαι, μ’ αυτόν τον άνθρωπο».

«Ήταν ένα εκπληκτικό δώρο να βιώνω την αγάπη ακριβώς σαν να ήταν η πρώτη φορά»

Εντυπωσιακή στη σκηνή, αλλά και στη ζωή απολαμβάνει πλέον τα δώρα της αγάπης

Τα δώρα της αγάπης και της φύσης

Το ζευγάρι συνδέθηκε με γαμήλιους όρκους τον Ιούλιο του 2021 και θεωρεί πλέον πατρίδα και σπίτι του την Οκλαχόμα όπου άρχισαν να ζουν μαζί εκεί μια ζωή κοντά στη φύση, μια αγροτική ζωή.

Δεν περίμενε ότι θα της συνέβαινε τίποτα απ’ όλα αυτά τα όμορφα που ακολούθησαν, όπως είπε στη συνέντευξή της στο «People».

Τώρα προσδιορίζεται ως «φυτό» της κηπουρικής και των λουλουδιών, την αγαπημένη ενασχόληση που ανακάλυψε τελευταία, ενθυμούμενη και τη μητέρα της όταν ήταν μικρούλα, που την περίμενε να γυρίσει από το σχολείο, ενώ δούλευε στον κήπο, και τώρα καταλαβαίνει τη χαρά και τη γείωση που βίωνε κι εκείνη.

Από τότε που ζει στην Οκλαχόμα με τον νέο της σύζυγο η Γκουέν Στεφάνι, εργάζονται συνεχώς στον κήπο, απολαμβάνουν έναν καινούριο τρόπο ζωής  μαζί που δεν είχε φανταστεί προηγουμένως.

Για την απρόσμενα σημαντική και καθοριστική για τη ζωή της σχέση με τον Μπλέικ Σέλτον, λέει ότι δεν κατάλαβε ότι αυτός θα έφερνε τόσα ωραία μαζί του, δεν το είχε αντιληφθεί η ίδια εξαρχής. Όπως γλαφυρά περιγράφει, «Ήταν ένα εκπληκτικό δώρο να βιώνω την αγάπη ακριβώς σαν να ήταν η πρώτη φορά».

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)