Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πριγκίπισσα της Ουαλίας: Υπέκυψε και η Κέιτ στη νέα τάση – Άλλαξε εμφάνιση

Πριγκίπισσα της Ουαλίας: Υπέκυψε και η Κέιτ στη νέα τάση – Άλλαξε εμφάνιση

Ενέδωσε στη γαλλική φινέτσα και υιοθέτησε κούρεμα με «παριζιάνικο» αέρα και γοητεία

Μέσα στον χρόνο, με συντηρητικά βήματα τα οποία συχνά εξηγούνται και από το πρωτόκολλο της βρετανικής Βασιλείας, η Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει αλλάξει την εμφάνισή της.

Άλλωστε βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί στο στόχαστρο και η παραμικρή αλλαγή πάνω της.

Σταδιακά έχει αλλάξει εμφάνιση η Κέιτ

Καινούρια τάση

Αυτή τη φορά η Κέιτ έκανε ένα βήμα παραπέρα και υπέκυψε στη νέα τάση που έχουν υιοθετήσει πρώτες οι κομψότατες Γαλλίδες στις οποίες να αποδώσουμε και τα αρχικά… credits.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αφού έχει ανοίξει αρκετά τον τόνο των μαλλιών της σε ένα γλυκό καστανό χρώμα της καραμέλας, αυτή τη φορά προχώρησε σε ένα δραστικό βήμα παραπέρα: έκοψε τα μαλλιά της.

Έχει πιάσει τα μαλλιά της πίσω σε ένα σινιόν, αφήνοντας τις φράντζες της ελεύθερες και αποκαλύπτοντας τη νέα αλλαγή στο προσωπικό της «look».

Ήταν πολύ εγκάρδια με τα παιδιά με αναπηρία

Όχι, δεν απώλεσε την πλούσια μακριά κώμη της, αλλά αποφάσισε να γλυκάνει λίγο το look της, υιοθετώντας μακριές φράντζες που χωρίζονται στη μέση. Αυτό είναι ένα χτένισμα που κολακεύει ιδιαίτερα το πρόσωπο, αφαιρεί χρόνια από τη γυναίκα που το επιλέγει και δίνει μια πιο χαριτωμένη νότα στη συνολική εμφάνιση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, στα 41 τη χρόνια πλέον, εθεάθη σε χθεσινή εκδήλωση, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, που αφορούσε τα παιδιά με αναπηρίες τα οποία χρειάζονται ειδική εκπαίδευση, με το νέο της κούρεμα. Δεν είναι όπως την ξέραμε πια.

Φιλανθρωπική δράση

Από την εν λόγω εκδήλωση που έχει σημαντικό κοινωνικό ενδιαφέρον, δεν δίστασε η Κέιτ να μοιραστεί σχετικό βιντεάκι. Εκεί τη βλέπουμε, με το γνωστό στυλ της, να έχει πιάσει τα μαλλιά της πίσω σε ένα σινιόν, αφήνοντας τις φράντζες της ελεύθερες και αποκαλύπτοντας τη νέα αλλαγή στο προσωπικό της «look».

Στη γενικότερη εμφάνισή της, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο classy παντελόνι, συνδυασμένο με χαμηλά royal loafers, ένα nude μπλουζάκι σεταρισμένο πλήρως με ένα κατακόκκινο μπλέιζερ. Πραγματικά, ήταν με πολύ φωτεινή και αισιόδοξη διάθεση, πολύ επικοινωνιακή με τα παιδιά και γελαστή μαζί τους.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024