Το θέατρο του Λυκαβηττού αποτέλεσε στα χρόνια της νιότης του το επισφράγισμα της μεγάλης επιτυχίας του, όταν το 2006 και το 2007 γυρίστηκαν τηλεοπτικά και ηχογραφήθηκαν δύο από τα πιο σημαντικά του live (Ζωντανά στον Λυκαβηττό 2006-2007 και 2007 – 2008), με χιλιάδες κόσμο κυριολεκτικά να αποθεώνει τον αγαπημένο τραγουδιστή και τραγουδοποιό.

Μια εκδρομή στον Λυκαβηττό

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε επί 2 ώρες στη σκηνή ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες του από τα 25 χρόνια της καλλιτεχνικής διαδρομής του, παρέα με το κατάμεστο θέατρο. Ο τραγουδιστής κατάφερε για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει μια υπέροχη μουσική βραδιά με το κοινό να τον χειροκροτεί διαρκώς και να τον συνοδεύει στο υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Μαζί με τον τραγουδιστή στη σκηνή βρέθηκε η Εστέλλα Κοπάνου στα φωνητικά και το φλάουτο, ο Γιώργος Παντέλογλου στα φωνητικά και το σαξόφωνο, καθώς και η Κύπρια τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού επαναλειτουργεί και δεν μπορούσε να λείπει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Στο κοινό και η Ζέτα Μακρυπούλια

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια να ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όμως φαίνεται πως διατηρούν άψογη σχέση. To ζευγάρι ήταν μαζί για 12 χρόνια, ενώ οι δυο τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Αύγουστο του 2021 με μια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε:  «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Μια δυνατή φιλία μετά την πολύχρονη σχέση

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και απόλαυσε τη μουσική βραδιά. Μάλιστα, πόσταρε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας για τον καταξιωμένο μουσικό: «Ένας και μοναδικός».