Στο πλευρό των ανθρώπων που περνούν δύσκολα ιδιαίτερα στη Θεσσαλία όπου εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία «Elias», βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «η σκέψη μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα απόψε» και προσθέτει πως «το συντομότερο θα είμαι στο πλευρό τους».

«Δυστυχώς δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια»

Παράλληλα αφήνει «αιχμές» για όσα δεν έχουν γίνει στον τομέα της πρόληψης χωρίς πάντως να εξαπολύει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση τα πυρά του, υπογραμμίζοντας πως ένα τέτοιο φαινόμενο «συμβαίνει όταν δεν προστατεύεις την πόλη και τους πολίτες σου».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Δυστυχώς δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια. Συμβαίνει όταν δεν προστατεύεις την πόλη και τους πολίτες σου. Η σκέψη μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα απόψε. Το συντομότερο θα είμαι στο πλευρό τους» αναφέρει ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Σε Θεσσαλία και Έβρο ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε βρεθεί τόσο στον Έβρο που είχε δοκιμαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τότε σημείωνε πως  «αφού δεν ήρθε ο Πρωθυπουργός στην εθνική οικολογική καταστροφή του Έβρου… Κάποιος έπρεπε να έρθει», όσο και κοντά στους πλημμυροπαθείς από την κακοκαιρία «Daniel» στη Θεσσαλία.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η σκέψη μου είναι στους πληγέντες στη Θεσσαλία που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Εύχομαι η Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε πολιτικό μέτρο από εδώ και πέρα».