Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Θέλεις να μάθεις για μία WIN WIN πρόταση για την κάλυψη των διαφορετικών ασφαλιστικών σου αναγκών;

Θέλεις να μάθεις για μία WIN WIN πρόταση για την κάλυψη των διαφορετικών ασφαλιστικών σου αναγκών;

Η ζωή μας γίνεται πιο ασφαλής και πιο σίγουρη με ένα πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων

Ζούμε σε μία εποχή συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων ως προς τις ασφαλιστικές μας ανάγκες αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Όλοι μας έχουμε ασφαλισμένο το μέσο μεταφοράς μας, πολλοί από εμάς έχουμε κάποιο συμβόλαιο υγείας, πολλοί πλέον και λόγω της κλιματικής κρίσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να ασφαλίσουν την κατοικία τους, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για ασφάλιση πιο εξειδικευμένων πραγμάτων όπως τα προσωπικά αντικείμενα και οι online συναλλαγές.

Η Eurolife FFH λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις σύγχρονες ασφαλιστικές μας ανάγκες προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους της, νέους και υφιστάμενους, ένα νέο πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία σημαντικών εκπτώσεων ανάλογα φυσικά με τον αριθμό των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχουν στην κατοχή τους.

Το όνομα αυτού EurolifeSYN+.

Το EurolifeSYN+ ισχύει για κατόχους άνω των δύο ενεργών ασφαλιστικών συμβολαίων, σε συγκεκριμένους κλάδους ασφάλισης και σε επιλεγμένα προϊόντα στις κατηγορίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας, υγείαςonline συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων.

Αυτές οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά που σημαίνει όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο, δηλαδή όσο περισσότερα συμβόλαια έχουν στην κατοχή τους οι ασφαλισμένοι, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση αποκτούν στο ασφάλιστρό τους.

Για να έχετε μία καλύτερη και πιο συγκεκριμένη εικόνα των εκπτώσεων, ισχύει το παρακάτω:

  • 5% έκπτωσηστο 2ο συμβόλαιο που αποκτάτε
  • 10% έκπτωσηστο 3ο συμβόλαιο
  • 15% έκπτωσηστο 4ο συμβόλαιο
  • 15% έκπτωσηγια κάθε επιπλέον συμβόλαιο

Στα παραπάνω δεν υπάρχουν μικρά γράμματα που πρέπει να γνωρίζετε παρά μόνο ότι η κάθε έκπτωση ισχύει με την προϋπόθεση ότι είναι σε ισχύ τα προηγούμενα συμβόλαια και εφαρμόζεται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου. Σημειώνεται μόνο ότι ο παραπάνω μηχανισμός δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή αυτοκινήτου, για τα οποία η έκπτωση που εφαρμόζεται είναι πάντα 5%.

Το πρόγραμμα EurolifeSYN+ είναι μία άριστη επιλογή για όσους επιθυμούν μία συνολική ασφαλιστική προσέγγιση των αναγκών τους και από αυτό δεν εξαιρείται κανείς. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε ήδη ασφαλισμένοι της Eurolife FFH που διαθέτετε κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα, δικαιούστε την αντίστοιχη έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστικού σας συμβολαίου, σύμφωνα πάντα με τη χρονολογική σειρά που αγοράσατε το κάθε προϊόν, και με ποσοστό έκπτωσης που θα υπολογιστεί αυτόματα στην ανανέωση των προϊόντων που κατέχετε ήδη.

Μία νέα εποχή ξεκινάει με τη Eurolife FFH, που δίνει νέα αξία σε ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που υποστηρίζουν το σύνολο των ανθρώπινων καθημερινών αναγκών. Ένα τέτοιο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων όπως το EurolifeSYN+ δείχνει ότι είναι στην πράξη στο πλευρό των ασφαλισμένων της, δίνοντας ουσιαστικά κίνητρα και όφελος, που ανταποκρίνονται στην εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.

Περισσότερα για το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ της Eurolife FFH εδώ ή μπορείτε πάντα να έρθετε σε επικοινωνία με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024