Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το Spotify τίμησε με τη δική της μέρα τη Σακίρα

Το Spotify τίμησε με τη δική της μέρα τη Σακίρα

Δεν έχουν τέλος οι τιμητικές διακρίσεις για τη Σακίρα. Μετά τη βράβευση στα VMAs, έχει πλέον και τη δική της μέρα στο Spotify.

Εδώ και λίγες ώρες η Σακίρα έχει τη δική της μέρα στο Spotify. Το Spotify τίμησε την τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie» και την ανακήρυξε ως την EQUAL Global Ambassador για τον Σεπτέμβριο. «29/09 #DiaDeShakira Ας γιορτάσουμε», ανέφερε το Spotify σε ανάρτησή του στο Instagram.

Η Σακίρα είναι η νούμερο 1 λατίνα τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify και πλέον έχει τη δική της μέρα.

Η Shakira Day στο Spotify ξεκίνησε ουσιαστικά από τους θαυμαστές της. Ήταν εκείνοι που έκαναν viral την καμπάνια #ShakiraDeservesADay στα social media.

«Ο ρόλος που έχουν παίξει οι θαυμαστές μου στην καριέρα μου είναι αδύνατο να ποσοτικοποιηθεί. Ήξεραν πως να με καταλάβουν καλύτερα από τον καθένα. Και με οδήγησαν εδώ που βρίσκομαι σήμερα με την ακλόνητη υποστήριξή τους» σημείωσε η Σακίρα σε συνέντευξή της με το Spotify’s For the Record.

«Ο τρόπος με τον οποίο η Κολομβία λειτούργησε ως έμπνευση στην καριέρα μου ως καλλιτέχνης δεν μπορεί να μετρηθεί. Η Κολομβία είναι μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης: για χρώματα, πολιτισμό, ήχους, ιστορίες, λαογραφία και φαγητό. Είναι τόσο πλούσιος πολιτισμός και είμαι ευγνώμων που μεγάλωσα εκεί», συνέχισε η Σακίρα.

Ανατρέχοντας στην καριέρα της, η Σακίρα σημείωσε πως είναι περήφανη που εκπροσωπεί τις γυναίκες που προέρχονται από τη χώρα της σε μια ανδροκρατούμενη βιομηχανία. Θα ήθελε, ωστόσο, να έχει περισσότερες γυναίκες παραγωγούς.

«Βλέπω περισσότερη εκπροσώπηση από την πλευρά του καλλιτέχνη, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμα περισσότερες από την πλευρά της βιομηχανίας», συνέχισε η Σακίρα.

Η βράβευση της Σακίρα στα VMA’s

Ήταν νωρίτερα μέσα στον μήνα που η Σακίρα έγραψε τη δική της ιστορία στα βραβεία MTV VMAs. Έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα από τη Λατινική Αμερική που τιμήθηκε με το βραβείο «Video Vanuard».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι ένα τόσο σημαντικό βραβείο. Νιώθω συγκινημένη που βρίσκομαι εδώ», σημείωσε η τραγουδίστρια στο κόκκινο χαλί.

Λίγο πριν από τη βράβευσή της η Σακίρα είχε ανέβει στη σκηνή των βραβείων του MTV μετά από 17 χρόνια. Για 10 λεπτά ερμήνευε τις διάσημες επιτυχίες της.

Στην ομιλία της αφού ευχαρίστησε το MTV, το οποίο υπήρξε κομμάτι της καριέρας της από τα 18 της χρόνια και τη Sony Music, αναφέρθηκε στους συνεργάτες της, Jaume de Laiguana και Maite Marcos. «Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς», είπε στα ισπανικά και συνέχισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τα παιδιά μου, τον Mίλαν και τον Σάσα, που είναι εδώ. «Σας ευχαριστώ πολύ που μου φτιάχνετε τη διάθεση και με κάνετε να νιώθω ότι η μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα». Ιδιαίτερα θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με τους θαυμαστές μου, οι οποίοι πάντα με στηρίζουν στα δύσκολα και στα δύσκολα. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε οι σύμμαχοι μου και με βοηθάτε να δώσω όλες τις μάχες μου», είπε η Κολομβιανή σταρ.

Και κατέληξε: «Αυτό είναι για εσάς, τους ανθρώπους μου. Σας ευχαριστώ που με εμπνέετε και μου δίνετε τόση δύναμη και τόση θέληση να συνεχίσω».

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024