Μεσολόγγι: Δύο ώρες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα που διαμελίστηκε στη μηχανή του κιμά
Τι λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για εργατικό ατύχημα
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μεσολόγγι μετά τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας, η οποία διαμελίστηκε όταν επιχείρησε να καθαρίσει την κρεατομηχανή στο κρεοπωλείο, το οποίο εργαζόταν για τρεις μόλις ημέρες.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες ενώ ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η Πυροσβεστική, που κλήθηκε στο σημείο, κατάφερε να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα από τη μηχανή, ύστερα από 2 ολόκληρες ώρες.
«Η γυναίκα ανέβασε την ασφάλεια»
Σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα.
«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε» είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.
«Βγήκε η κόρη της και φώναζε βοήθεια»
«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.
Το μικρό κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί για βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.
Σοκαρισμένοι οι γείτονες, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.
Το χρονικό της τραγωδίας
Η 50χρονη από την Αλβανία διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια της 14χρονης κόρης της όταν καθαρίζοντας μία κρεατομηχανή πιάστηκαν τα μαλλιά της και κατόπιν το κρανίο της βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.
Η σορός της μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442