Παίρνει «ρεβάνς» ο Άδωνις με Κασσελάκη – «Ό, τι κοροϊδεύεις…»
Η ανάρτηση του υπουργού με αφορμή την προπόνηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το Spetses Mini Marathon
Πήρε την εκδίκησή του για το τρολάρισμα που δέχτηκε όταν πέρυσι έκανε αναρτήσεις από τη συμμετοχή του σε τουρνουά τένις, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Αδωνις Γεωργιάδης.
Και η ρεβάνς, σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα πιάτο που σερβίρεται με αφορμή τον Στέφανο Κασσελάκη!
Ειδικότερα, με αφορμή τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προπονείται, μαζί με τον σύντροφό του, για τον αυριανό αγώνα στις Σπέτσες, ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνεται στους «συντρόφους της Αριστεράς», λέγοντάς τους «τελικά στη ζωή ό,τι κοροϊδεύεις λούζεσαι».
«Προτείνω στους «συντρόφους» να αρχίσουν να διαγραφούν όσα μου έλεγαν όταν είχα ανεβάσει το τένις που έπαιζα και ότι έτσι δεν γίνεται πολιτική… τελικά στη ζωή ό,τι κοροϊδεύεις λούζεσαι σύντροφοι της Αριστεράς και της Προόδου» γράφει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Η προπόνηση του Στέφανου Κασσελάκη
Στο Spetses Mini Marathon θα τρέξει ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ημέρες μετά την επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει συμμετοχή για το αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί στις 9:30 το πρωί της Κυριακής.
Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προετοιμάζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον σύντροφό του Τάιλερ, όπως αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο.
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Η επόμενη μέρα: «Ο νόμος που πρέπει να εφαρμοστεί» για τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου, η ικανοποίηση και η χειρότερη κρίση
- Παναγιώτα Θεοδωρακοπούλου: «Πάει, απέθανε η αρχόντισσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442