Ο τελικός του Super Cup που διεξάγεται στη Ρόδο βρίσκει τον Ολυμπιακό να πατάει πολύ καλύτερα από τον Παναθηναϊκό και να «πνίγει» τους Πράσινους με την άμυνά του βάζοντας δύσκολα στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν που δεν μπορούσε να σκοράρει.
Είναι χαρακτηριστικό πως από το αρχικό 5-4΄(υπέρ του Ολυμπιακού) με τον Κώστα Σλούκα να σκοράρει με φλότερ, το «τριφύλλι» έμεινε δίχως να σκοράρει στο παρκέ του κλειστού της Καλλιθέας για 14 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Σε εκείνο το διάστημα το σκορ ήταν 32-4, με τον Σλούκα και πάλι να σκοράρει με τρεις βολές.
Ωστόσο αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό έχει να κάνει με τον χρόνο που χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να σκοράρει εντός πεδιάς (σε ροή αγώνα δηλαδή). Συγκεκριμένα, πέρασαν κάτι παραπάνω από 17′ λεπτά για να έρθει κάποιο καλάθι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.