Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα σοκ της Σίτι στο Μολινό (2-1) - Νέο «χαστούκι» για την Γιουνάιτεντ (0-1)

Ήττα σοκ της Σίτι στο Μολινό (2-1) – Νέο «χαστούκι» για την Γιουνάιτεντ (0-1)

Η Γουλβς σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με σκορ 2-1, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις… ήττες αφού έχασε 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Άνετη νίκη της Άρσεναλ (0-4) επί της Μπόρνμουθ,

Ήττα σοκ για τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Μολινό», που είδε τη Γουλβς να παίρνει τεράστιο «τρίποντο» επικρατώντας με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «λύκοι» προηγήθηκαν χάρη σε αυτογκόλ του Ρουμπέν Ντίας στο 13ο λεπτό, με τον Χουλιάν Άλβαρες να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 58′.

Η Γουλβς όμως ήταν εκείνη που είπε την τελευταία κουβέντα και πήρε το θετικό αποτέλεσμα με το τέρμα του Χουάνγκ Χι-Τσαν στο 66′ για το τελικό 2-1.

Αρνητικό αποτέλεσμα και για την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, καθώς η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και υπέστη την τέταρτή της ήττα στη φετινή Premier League.

Το γκολ που χώρισε τους δύο αντιπάλους σημείωσε ο Γιοακίμ Άντερσεν στο 25′.

Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ δεν έπεσε θύμα έκπληξης αφού επιβλήθηκε της Μπόρνμουθ εκτός έδρας με σκορ 4-0. Ο Σακά στο 17′ και ο Όντεγκαρντ με πέναλτι στο 44′ έκαναν το 2-0 του πρώτου μέρους, με τους «κανονιέρηδες» να σκοράρουν άλλες δύο φορές με πέναλτι του Χάβερτζ στο 53′ και με τον Γουάιτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για το 4-0.

Τέλος, η Γουέστ Χαμ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League) νίκησε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-0. Τα «σφυριά» καθάρισαν από νωρίς το ματς, σκοράροντας στο 24′ και το 37′ με τους Μπόουεν και Σούτσεκ για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024