Βάσει βαθμολογίας το παιχνίδι της Χιρόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ντέρμπι κορυφής, αλλά η «Βασίλισσα» πήγε αγριεμένη στην Καταλονία. Έριξε τρία γκολ στην αντίπαλό της, παρότι στην αρχή κινδύνεψε, και με το άνετο 3-0 σκαρφάλωσε στην κορυφή της La Liga.

Η Χιρόνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 3′ με κεφαλιά του Ερέρα που έφυγε άουτ ενώ δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του Τσιγκάνκοφ σταμάτησε στο δοκάρι. Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς όμως η Ρεάλ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπέλιγχαμ βρήκε τον Χοσέλου με τρομερή μπαλιά κι εκείνος έκανε το 0-1 sto 17′.

Tέσσερα λεπτά αργότερα η Ρεάλ πέτυχε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Τσουαμενί από κόρνερ του Κρόος και τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Ο Μπέλιγχαμ είχε ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 28′ ενώ και η Χιρόνα έφτασε κοντά στο γκολ στο 50. με διπλή ευκαιρία των Λόπεθ και Γκαρσία. Τελικά αυτή που βρήκε γκολ ήταν και πάλι η Ρεάλ που σκόραρε με σουτ του Μπέλιγχαμ στο 78′ για το 0-3.

Χιρόνα: Γκασανίγκα, Μπλιντ, Γκουτιέρες, Κόουτο, Έρικ Γκαρσία, Σάβιο(79’ Πάμπλο Τόρε), Άλεξ Γκαρσία, Λόπεθ(60’ Πόρτου), Ερέρα(86’ Σολίς), Τσιγκάνκοφ(46’ Βαλερί), Ντόπβικ(60’ Στουάνι)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Καμαβίγνκα, Τσουαμενί, Κρόος, Βαλβέρδε(87’ Μπραΐμ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ(74’ Θεμπάγιος), Χοσέλου(86’ Βάσκεθ), Βινίσιους(68’ Ροδρίγο)