Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γουίτνεϊ Χιούστον: Ο «μοιραίος» Μπόμπι Μπράουν μιλάει για την τραγικά χαμένη κόρη τους

Γουίτνεϊ Χιούστον: Ο «μοιραίος» Μπόμπι Μπράουν μιλάει για την τραγικά χαμένη κόρη τους

Έδειξε ένα μενταγιόν που φορούσε, με τη φωτογραφία της κόρης τους, Μπόμπι Κριστίνα, και είπε ότι θα είναι παντοτινά μαζί του

«Φέρει» παντού μαζί του την κόρη του, δήλωσε σπαρακτικά στο «People» ο Μπόμπι Μπράουν.

«Είναι συνέχεια παρών» μαζί του, είπε χαρακτηριστικά ο «μοιραίος» άντρας στη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Η αγαπημένη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν

Μάλιστα, έδειξε ένα μενταγιόν που φορούσε, με τη φωτογραφία της κόρης τους, Μπόμπι Κριστίνα και είπε ότι θα είναι πάντοτε μαζί του.

Οι δηλώσεις του στο «People» έγιναν με αφορμή την εκδήλωση βράβευσής του προς τιμήν την εργασίας που κάνει μέσω του ιδρύματος το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη της πρόωρα και τραγικά χαμένης κόρης του. Αυτής που είχαν μαζί με τη Γουίτνεϊ Χιούστον.

«Ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια από τα βάθη της καρδιάς μου, ήμουν τόσο μόνος και τόσο λυπημένος».

Εδώ, σε παλιότερο τετ-α-τετ το ερωτευμένο ζευγάρι

Το φιλανθρωπικό έργο στο όνομα της Μπόμπι Κριστίνα

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός κάνει έργο πάνω στα θέματα της ενδοοικογενειακής βίας και ο Μπόμπι Μπράουν, στα 54 του χρόνια πλέον, ο τραγουδιστής του «My Prerogative», τιμήθηκε για την αναγνώριση της συμβολής του πάνω σε αυτά τα ζητήματα.

Ο ίδιος προχώρησε στην εγκαθίδρυση αυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, μετά τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της κόρης του το 2015, τρία χρόνια μετά την εξίσου αναπάντεχη και δραματική αποχώρηση από τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον που βύθισε στο πένθος τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Για κείνον έχει σημασία και δίνει νόημα στη ζωή του, όπως απάντησε καταφατικά στο «People» σε σχετική ερώτηση, το να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δραστηριοποιούμενος σε αυτό το ίδρυμα.

Η Γουίτνεϊ μαζί με την κόρη της Μπόμπι Κριστίνα την οποία και λάτρευε

Αντίβαρο στον πόνο η κοινωνική δράση

Δεν βραβεύτηκε μόνο ο ίδιος αλλά και η τωρινή του σύζυγος, Alicia Etheredge. Στην επίσημη τελετή της εκδήλωσης, ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε ανοιχτά για την πρόκληση να προβεί στο άνοιγμα αυτού του οργανισμού, αλλά και πόσο σημασία έχει για εκείνον να κάνει το καλό και να προσφέρει στους άλλους.

Δήλωσε πόσο ευγνώμων είναι για τη βράβευσή του, συνεχίζοντας με συναισθηματικά φορτισμένο λόγο: «Ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια από τα βάθη της καρδιάς μου, ήμουν τόσο μόνος και τόσο λυπημένος».

Σε στιγμές αίγλης της, πάνω στη σκηνή, η κορυφαία τραγουδίστρια

Ο «μοιραίος» άνθρωπος

«Είμαι ευγνώμων που μπορούσα να κάνω κάτι να βοηθήσω εκεί έξω τους ανθρώπους, να είμαι εκεί γι’ αυτούς, να παρέχω έναν ασφαλή παράδεισο για την ώρα της ανάγκης τους», είπε συγκεκριμένα στην ευχαριστήρια ομιλία του.

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, η Μπόμπι Κριστίνα, γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1993. Ήταν καρπός του θυελλώδους έρωτά τους, καθώς ο Μπόμπι Μπράουν θεωρείται από το περιβάλλον της Γουίτνεϊ ως ο άνθρωπος που την τράβηξε στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών.

Όπως έφυγε από τη ζωή η διάσημη τραγουδίστρια, στο μπάνιο της πνιγμένη από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών το 2012, έτσι βρέθηκε σε αντίστοιχη κατάσταση στις 31 Ιανουαρίου 2015, σε ηλικία 22 χρονών και η Μπόμπι Κριστίνα, αναίσθητη μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της στην Τζόρτζια, μια κατοικία που μοιραζόταν με τον πρώην της Νικ Γκόρντον.

Sports in

Ο Ποντένσε υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποβλήθηκε! (pics+vid)

Χαμός στο φιλικό της Γουλβς – Η ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των «λύκων» και ο Ντάνιελ Ποντένσε που αντέδρασε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024