Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το …καρμπόν του Ζίβκοβιτς και ο σωτήρας Γερεμέγεφ

Το …καρμπόν του Ζίβκοβιτς και ο σωτήρας Γερεμέγεφ

Παραλίγο να χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός, να ηττηθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες και να επανέλθει μια κατάσταση εσωστρέφειας που πολύ θέλει να αποφύγει

Eίναι από τις περιπτώσεις που αξίζει να τις προσέχεις. Και αν έχεις στο μυαλό να κάνεις καλή …κατασκοπεία, τότε σημειώνεις και γνωρίζεις καλά τι πρέπει να αποφύγεις.

Δεν το έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και παραλίγο να χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός, να ηττηθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες και να επανέλθει μια κατάσταση εσωστρέφειας που πολύ θέλει να αποφύγει.

Τι συνέβη; Όπως ακριβώς την περασμένη αγωνιστική, έτσι και τώρα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σαν σε καρμπόν το γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στους Ζησιμάδες, κίνηση από τα δεξιά ο Σέρβος και αμέσως το σουτ μετά την πάσα του Σαμάτα. Δοκάρι και μέσα. Στη Λεωφόρο, ο Τάισον λες και είπε στον αμυντικό «έλα κοντά», έμεινε μόνος ο Ζίβκοβιτς, υποδέχθηκε τη μπάλα και από σχεδόν το ίδιο σημείο σουτ ξανά στο δοκάρι και στα δίχτυα.

Από τα απίστευτα που σκαρώνει το ποδόσφαιρο, με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να πείθει πως βρίσκεται σε περίοδο καταπληκτικής φόρμας και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Γιατί δίνει με τα γκολ του βαθμούς στον Δικέφαλο και τον διατηρεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Ο ηλικίας 20 ετών Γερεμέγεφ επιδιώκει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα που βασίζεται τούτη την αγωνιστική περίοδο στους σέντερ φορ της

Οσον αφορά στον Γερεμέγεφ, τώρα. Ολο το καλοκαίρι ήταν «μέσα έξω» από την ευρωπαϊκή πράσινη λίστα. Ο Γιοβάνοβιτς τον ήθελε τον Σουηδό κεντρικό φορ και άλλωστε αν δεν ήταν έτσι, τότε δεν θα τον έφερνε πίσω μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στον Λεβαδειακό.

Ο ηλικίας 20 ετών Γερεμέγεφ επιδιώκει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα που βασίζεται τούτη την αγωνιστική περίοδο στους σέντερ φορ της. Το φανερώνουν τα (αρκετά) γκολ που έχουν σημειώσει οι Ιωαννίδης και Σπόραρ.

Και ώ της σύμπτωσης, ο Σπόραρ λόγω τραυματισμού δεν ήταν διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο κόουτς, όμως, δεν το σκέφθηκε πολύ και όταν ένιωσε την ανάγκη, έριξε στο χορτάρι τον νεαρό στράικερ με την ελπίδα να αξιοποιήσει κάποια σέντρα από τα πλάγια. Το σενάριο βγήκε και κάπως έτσι, ο Γερεμέγεφ έγινε το πρόσωπο των Πρασίνων γι’ αυτή την αγωνιστική. Τους έδωσε οξυγόνο γιατί άλλο είναι μια σωτήρια ισοπαλία σε ντέρμπι και διαφορετικό σκηνικό θα είχε δημιουργηθεί με μια ήττα…

Sports in

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία (pic)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024