Πρώτη νίκη για την Μπέρνλι (1-2)
Η Μπέρνλι χαμογέλασε στο εξ αναβολής ματς με τη Λούτον την οποία νίκησε με 2-1 εκτός έδρας και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στην Premier League.
Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πανηγύρισε η Μπέρνλι! Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί επικράτησε με 2-1 μέσα στην έδρα της Λούτον σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Premier League και την έπιασε στους τέσσερις βαθμούς.
Ο Φόστερ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Αντεμπάγιο να κάνει το 1-1 στο 84′. Με τη σέντρα όμως ήρθε η απάντηση από την Μπέρνλι που έκανε το 2-1 με τρομερό σουτ του Μπρουν Λάρσεν.
Λούτον: Καμίνσκι, Μένγκι, Λόκιερ, Μπελ(22’ Μπούρκε), Καμπορέ(62’ Αντεμπάγιο), Εμπανζού, Νακάμπα, Ντότι, Μπράουν(69’ Τζονγκ), Ογκμπένε, Μόρις
Μπέρνλι: Τράφορντ, Ρόμπερτς, Αλ Ντακχίλ, Μπέιερ, Τέιλορ, Κούλεν, Μπέργκε, Κολεόσο(75’ Μπρουν-Λάρσεν), Μπράουνχιλ, Φόστερ(80’ Ροντρίγκες), Αμντουνί(74’ Ράμσεϊ)
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
