Ακόμα και στον παράδεισο να βρεθείς δεν έχει αξία αν είσαι μόνος σου. Όλα τα πράγματα, όλες οι στιγμές και όλες μας οι ιστορίες έχουν νόημα όταν τις μοιραζόμαστε. Τι να πει ένα ταξίδι όταν δεν είσαι με έναν άνθρωπο να το ζήσεις μαζί; Πόσο αλλάζει η γεύση σε ένα τραπέζι όταν βρίσκεσαι με τους αγαπημένους σου να το μοιραστείς; Οι σκέψεις μας, οι εμπειρίες μας και όλα αυτά που μας καθορίζουν στην πορεία της ζωής μας είναι πασπαλισμένα με αγάπη και νοιάξιμο. Πόση ομορφιά βγαίνει από την εικόνα μίας οικογένειας που ετοιμάζουν όλοι μαζί μία λαχταριστή μακαρονάδα. Τα πειράγματα, τα σχόλια για τα υλικά, το στρώσιμο του τραπεζιού. Όλα αυτά είμαστε εμείς, γεμάτοι και χαρούμενοι που θα συνευρεθούμε και θα περάσουμε ποιοτικά τον χρόνο μας.

Αυτήν ακριβώς την εικόνα που φωτογραφίζει την αξία του να μοιράζεσαι τη βλέπουμε στη νέα καμπάνια της Melissa. Για αυτό τον σκοπό η εταιρεία διάλεξε μία οικογένεια που έχει μπει στην καρδιά όλων μας, επειδή ακριβώς είναι δεμένοι και αγαπημένοι και παρόντες όλοι στη ζωή όλων. Αυτή η οικογένεια είναι οι Αντετοκούνμπο. Με αυτούς πρωταγωνιστές βλέπουμε ένα βίντεο που όλοι μαζί ετοιμάζουν μία μακαρονάδα για να τη μοιραστούν με φίλους στη γειτονιά. Γιατί οικογένεια μπορεί να σημαίνει τα αδέλφια, τους γονείς και τα παιδιά μας, αλλά μπορεί να γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο όταν η καρδιά είναι μεγάλη και χωράει με αγάπη τον κόσμο όλο.

Εμπνευστής και δημιουργός η The Newtons Laboratory που φρόντισε η νέα καμπάνια να είναι πιστή στις διαχρονικές αξίες της εταιρείας, στην σταθερή σύνδεση της Melissa με οικογενειακές στιγμές, την ανάγκη της φροντίδας και της αλληλεγγύης, τονίζοντας πάντα τη σπουδαιότητα του να αγαπάς και να μοιράζεσαι. Η ιστορία ξεκινά από την κουζίνα ενός σπιτιού για να καταλήξει σε μία βεράντα με φίλους και γείτονες και ασφαλώς τους χαμογελαστούς Αντετοκούνμπο. Όλοι βλέποντας μία τέτοια ιστορία, μπορούν να συνδεθούν και να θυμηθούν κάτι δικό τους, γιατί όλα είναι συναισθήματα.

Το κλασικό κυριακάτικο τραπέζι είναι μία διαχρονική αξία που έχει περάσει από γενεές σε γενεές και όχι τυχαία. Όλοι έχουμε ανάγκη σύνδεσης με τη βάση μας, με τις ρίζες μας, με τους ανθρώπους μας του χτες αλλά και του σήμερα, τους ανθρώπους που έχουμε διαλέξει να πορευτούμε στη ζωή. Μία τέτοια ιερή στιγμή όπως αυτή που βλέπουμε στο σποτάκι της Melissa συνοδεύεται τις περισσότερες φορές με την τροφή που είναι πέραν όλων των άλλων και σύμβολο φροντίδας.

Είναι σίγουρο ότι όσο μοιραζόμαστε χρόνο, γεύσεις και αγκαλιές, τόσο ο κόσμος δείχνει πιο γεμάτος. Απολαύστε παρακάτω το βίντεο, βάλτε νερό να βράζει και καλέστε τους δικούς σας για το πιο όμορφο κλείσιμο της ημέρας.