Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί καθώς οΓιάννης Ιωαννίδης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, έχοντας ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματα υγείας.
Η ΚΑΕ Άρης με ανάρτησή της θέλησε να αποχαιρετήσει τον «ξανθό» ο οποίος ήταν από τους καθοδηγητές της χρυσής περιόδου που πέρασε τη δεκαετία του ’80 η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Άρη
H ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης:
«Πού πας, «Ξανθέ»;
Πού πας, «Ξανθέ»; Εσύ που έκανες τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα;
Ανίκητο;
Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό;
Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη;
Πώς θα είναι ίδιος ο ΑΡΗΣ χωρίς εσένα στη ζωή;
Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του ΑΡΗ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΑΡΗΣ δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα.
Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο ΑΡΗΣ που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου ΑΡΗΣ. Το δικό σου δημιούργημα.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η «Dream Team» ΑΡΗ Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, «γκάζια» θα τους βάζεις… Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου…».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League