Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Σκάρπα και Ιμπόρα ο Ολυμπιακός στη Σερβία

Χωρίς Σκάρπα και Ιμπόρα ο Ολυμπιακός στη Σερβία

Δεν κατάφεραν οι δύο παίκτες να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν νοκ – άουτ από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για τους ομίλους του Europa League –

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα (5/10, 19:45) για τους ομίλους του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι το πρωί προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στη Σερβία.

Σε αυτή δεν συμπεριελήφθησαν οι Σκάρπα και Ιμπόρα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν νοκ-άουτ από το ματς για Μπάτσκα Τόπολα.

Εκτός φυσικά και ο Φρέιρε ο οποίος θα μείνει στα… πιτς τουλάχιστον για δύο εβδομάδες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, κανονικά συμπεριελήφθησαν οι Εσε και Ρέτσος, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κίνι, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Ντόη, Μαντί Καμαρά, Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Έσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί σχεδόν αμέσως την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024