Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σίνερ πήρε τον τίτλο στο Πεκίνο (vid)

Ο Σίνερ πήρε τον τίτλο στο Πεκίνο (vid)

Ο Ιταλός νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και κατέκτησε τον τίτλο στο Πεκίνο.

Ο Γιανίκ Σίνερ ολοκλήρωσε με θριαμβευτικό τρόπο την αγωνιστική εβδομάδα του στο Πεκίνο, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας τον τρίτο του τίτλο στη χρονιά -και τον ένατο συνολικά- με τη νίκη με 7-6(2),7-6(2) επί του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, μέσα σε 2 ώρες και ένα λεπτό παιχνιδιού σήμερα (4/10) στον τελικό του China Open.

Ο Σίνερ παρουσιάστηκε στο γήπεδο έχοντας χάσει από τον 27χρονου Ρώσο στις έξι προηγούμενες συναντήσεις τους, συμπεριλαμβανομένων δύο νωρίτερα αυτή τη σεζόν στους τελικούς του Ρότερνταμ και του Μαϊάμι, αλλά ο Ιταλός σφράγισε ένα πρώτο σετ με τάι μπρέικ.

Και οι δύο παίκτες πέτυχαν σπουδαία χτυπήματα από τη γραμμή βάσης και έτρεξαν στα σερβίς παιχνίδια τους στο επόμενο σετ, πριν ο 22χρονος Σίνερ ανεβάσει ξανά το επίπεδό του στο τάι μπρέικ για να ολοκληρώσει μια αξέχαστη νίκη στο Πεκίνο.

Ο Σίνερ θα γίνει ο δεύτερος Ιταλός στην ιστορία της κατάταξης ATP (από το 1973) που θα μπει στην πρώτη πεντάδα όταν δημοσιευτεί η νέα κατάταξη, όπως είχε κάνει και ο Αντριάνο Πανάτα όταν τον Αύγουστο του 1976 βρέθηκε στην 4η θέση.

Νωρίτερα, η Ίγκα Σβιόντεκ απέκλεισε την Πολωνή Μάγκντα Λινέτε με 6-1, 6-1 για να φτάσει στα προημιτελικά του ου τουρνουά των γυναικών, όπου θα παίξει είτε με την Καρολίν Γκαρσιά είτε την Ανχελίνα Καλίνινα και θα αναμετρηθούν την Πέμπτη (5/10).

Η πρώην πρωταθλήτρια του French Open, Γέλενα Οσταπένκο νίκησε την Τσέσικα Πέγκουλα με 6-4, 6-2 για να κλείσει έναν προημιτελικό αγώνα με τη Λιουντμίλα Σαμσόνοβα, η οποία κέρδισε τη Μάρτα Κόστιουκ με 6-4, 6-7(4) 7-5.

Η Έλενα Ριμπακίνα απέφυγε μια τεράστια ανατροπή καθώς η πρώην πρωταθλήτρια του Wimbledon επικράτησε εναντίον της 16χρονης Ρωσίδας Μίρα Αντρέεβα με 2-6, 6-4, 6-1. Στη συνέχεια, η πρωταθλήτρια από το Καζακστάν θα συναντήσει την Αρίνα Σαμπαλένκα ή την Γιασμίν Παολίνι.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον με ταχύτητα φωτός

Ο Βεζένκοφ επαναφέρει «ρυθμίσεις» που θα απογειώσουν το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024