Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
O Josh Duhamel αποκάλυψε τον λόγο χωρισμού από τη Fergie

O Josh Duhamel αποκάλυψε τον λόγο χωρισμού από τη Fergie

Ο λαμπερός ηθοποιός Josh Duhamel μίλησε για τον χωρισμό του από τη Fergie. Έχει παντρευτεί ξανά και περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Ο λαμπερός ηθοποιός των Transformers Josh Duhamel μίλησε για το τέλος του γάμου του από τη Fergie σε συνέντευξή του στο In Depth.

Ο 50χρονος Josh Duhamel έχει πια συμφιλιωθεί με τους λόγους για τους οποίους έληξε ο γάμος του με τη 48χρονη Fergie, πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas.

Μεγάλο ρόλο στον χωρισμό του, όπως αποκάλυψε ο Josh Duhamel, έπαιξε η διαφορά στον τρόπο ζωής τους.

Δεν νομίζω πως ένιωσα ποτέ άνετα με όλα αυτά

«Δεν νομίζω πως ένιωσα ποτέ άνετα με όλα αυτά», σημείωσε αναφερόμενος στο πόσο έντονο μπορεί να είναι το Χόλιγουντ. «Μου έλειψε η απλότητα του ανθρώπου που πραγματικά είμαι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Josh Duhamel.

«Δεν είμαι ο τύπος που νιώθει άνετα να πηγαίνει στα κόκκινα χαλιά και να κάνω όλα αυτά τα πράγματα του Χόλιγουντ», συνέχισε ο Josh Duhamel του Life as We Know It.

«Έχουμε μια υπέροχη σχέση»

H Fergie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο ηθοποιό το 2019 μετά από οκτώ χρόνια γάμου. Το λαμπερό ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 10χρονο Axl.

«Έχουμε μια υπέροχη σχέση. Περάσαμε πολύ ωραία. Νομίζω ότι ξεπεράσαμε ο ένας τον άλλο και είχαμε πολύ διαφορετικά ενδιαφέροντα. Έπρεπε να είμαστε θετικό παράδειγμα για τον Axl», συνέχισε ο Josh Duhamel. «Είμαι πολύ τυχερός που ένας ένας ευγενικός άνθρωπος».

Η Fergie στη σκηνή

Η Fergie στη σκηνή

Αν και είχε επιτυχία στο Χόλιγουντ, ο ηθοποιός παραδέχεται πως του πήρε πολύ χρόνο για να νιώσει ότι ταιριάζει στο περιβάλλον. «Το Χόλιγουντ και το Λος Άντζελες και όλος αυτός ο τρόπος ζωής μπορεί να σου ρουφήξουν την ψυχή αν δεν είσαι προσεκτικός».

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με την 29χρονη Audra Mari τον Σεπτέμβριο του 2022 και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ποιος είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Χασάν Νασράλα, Χασέμ Σαφιεντίν

Το Ισραήλ σκότωσε τον Χασάν Νασράλα - Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατό του, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για το ποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024